Pol roka sme spolu s partnerom, všetko klape, vzťah úplne v poriadku, akurát že ma poslednú dobu trápi, že vždy keď stretnem istého priatela, mám pocit, že ma zaujíma viac než môj súčasný partner. Je mi s ním fajn, veľa sa rozprávame, smejeme, chodíme k vode a veľmi ma priťahuje. Keď ma objíme, cítim sa úžasne šťastná. Neviem si s ním ale predstaviť vzťah a neviem si predstaviť, že by som opustila svojho partnera, ktorý ma má rád a ja jeho tiež. Neviem čo mám robiť, ani neviem či mi má niekto ako poradiť... len som sa chcela viac-menej vyrozprávať, prípadne si prečítať ak má niekto podobnú skúsenosť, ako to vyriešil.
Jeden ma priťahuje a s druhým chcem vzťah
Nesmies si najst takeho s ktorym si buducnost vies predstavit.
Ale takeho bez ktoreho si buducnost nevies predstavit.
ahoj ja mám podobný problém. Tiež som mala pol roka priateľa, ktorý ma zoznámil s jeho kamarátom. Ten ma stále volal na akcie a pomohol mi s istými vecami a tak sme sa stali najlepšími kamarátmi. Môj priateľ začal žiarliť a začali sme sa hádať kvôli somarinám, tak som to nevydržala už a rozišla som sa s ním napriek tomu, že ho ľúbim. Myslela som si, že to tak bude lepšie pre oboch lebo ja nenávidim žiarlivostné scény (+iné problémy) a on sa trápil tiež. Potom som chodila von s kamarátom ...Písali sme si, volali, nakoniec aj objímali(prve čisto kamarátsky, ale potom mi to tak prestalo pripadať)uvedomila som si, že som sa zaľúbila lebo sme povahovo dosť rovnakí. Keď som bola úplne zmetená, tak som sa ho spýtala ako ma berie a povedal mi, že skôr ako kamarátku(rana pod pás pre mňa) a neviem pripadá mi to, že sa to posralo všetko. Môj ex sa veľmi trápil(sme spolužiaci, takže som sa nato musela pozerať)a ja kvôli nemu, tak som sa prihovorila a chcela som udržať aspoň kamarátsky kontakt a keď som bola s ním začala som byť opäť šťastná a ani neviem ako ale dali sme sa dokopy.problém je v tom, že ľúbim obidvoch.. každého pre niečo iné..myslím na obidvoch, obidvaja mi chýbajú a aj žiarlim..s obidvomi sa cítim šťastná, ale iným spôsobom. Je to choré a nechcem to tak, ale neviem čo mám robiť..chcem ľúbiť iba jedného, ale neviem si pomôcť...je to hrôza pre mňa a aj pre môjho priateľa, ktorému som to povedala (úprimnosť nadovšetko) ale aj napriek tomu je so mnou a chce ma spraviť šťastnou, takže myslím, že radšej byť s niekym kto ťa fakt miluje..nie vždy je risk zisk...
Zabudla som dodať, že oboch som spoznala ten istý týždeň a stalo sa že s tým kamarátom som sa zrazu začala bozkávať a bolo mi úplne fajn. Na druhý deň som sa mu ospravedlnila a o týždeň som sa dala dokopy s mojím súčasným partnerom. Viem že je to dosť nezodpovedné chovanie...