Stalo sa to asi pred 5 hodinami.Je mi 16 a ked som docvičil doma,tak som sa nemohol vôbec pohnúť ani hovoriť.Potom som cíťil,ako keby ma niečo zdvihlo a ťahalo za nohy.Po asi 20sek. to celé prešlo a s PLAČOM som vyšiel do záhrady sa upokojiť.Do teraz sa klepem.Bojím sa ísť aj spať.
Čo sa mi stalo ?
Tak si to zratajme - vonku pekne teploty, casto 30-34 stupnov. Do toho namahave cvicenie. Urcite pitny rezim nebol taky adekvatny a ak aj bol, treba si doplnat pri velkom piti aj na prijem vitaminov a mineralov, ktore sa z tela vyplavuju. Okrem toho, s vodou to netreba prehanat, nepit naraz vela vody, ale radsej trosicku a castejsie. Inak sa moze telo toxikovat vodou - zazije sok pri nadmernom prijme vody v kratkej dobe. To potom cloveku sa moze vselico zdat....
mozno nejaka forma epilepsie.. kazdopadne smer neurologia
Nebol si náhodou príliš nevyspatý, unavený, malátny a pod.?
Chodievaš pravidelne v rovnakom čase spávať?
Pil si dostatok tekutín príp. máš vyšší príjem tuhej stravy ako je Tvoj výdaj?
Neschudol si v poslednej dobe?
weto, ako sa mas, stalo sa ti to znova? bol si u lekara?
Rozhodne to treba riešiť... mohol to byť nejaký záchvat...
nechali ho tu aby sa o to s nami mohol podelit tu na fore :D a mozno sa este vratia ktovie :D
luciano, chceli, ale nakoniec ho neuniesli, bo ho neuniesli, nie? :)) ci ako? ;)
chod na neurologiu
Je dosť možné, že ťa chceli uniesť mimozemšťania.
Daj sa vysetrit. (Nemyslim psychiatrovi.) Porozpravaj lekarovi, co sa ti prihodolo. Je mozne, ze mas nejaky zdravotny problem.