S priatelom sme sa 1krát milovali a neurobil sa do kondomu lenže kondom sa pretrhol a v nom bola nejaká látka. Tak som si dala postimor lenže 2 tabletku som mala užiť o 1h. v noci a ja som vypla budík a spala dalej!! Fakt nerozumiem ako som mohola vypnúť ten budík a spať ďalej. Je možné že som otehotnela? Nemáte nejaké podobné skúsenosti?? Aký máte nazor? Len my nenadávajte ako som mohla vypnúť ten budík! :))
baby pomoooc -- rada, ukludnenie ...
dík za info :)) janka na 3 mesiace? no dúfam, že mne sa veľmi nenaruší lebo potom ma s toho čakania aj porazi ...
A je to Postinor, baby.
Aj jedna tabletka znizi riziko otehotnenia. Tie dve by mali byt takmer 100percentnou zarukou. Netrap sa nad tym teraz velmi, skus si spravit test, urcite bude negativny. A nech ta neprekvapi, ze tvoj cyklus sa pravdepodobne narusi, mozno aj na niekolko dalsich mesiacov. Ja som napriklad nedostala menzes tri mesiace.
Ahoj Lenočka, ja ti odporučam navštiviť lekara. Ke´d budeš v pozorovani, budeš mať istotu, že si v bezpeči, nech sa deje čokoľvek. Lenka, ak ste sa prvy krat milovali a ty si uzila postimor, je to v poriadku, ale tieto \\\\\\\"lieky\\ \\\\\" sa nesmu uzivat vzdy, ked sa vam to nevydari... prosim ta, uvazuj o nahradnych formach prentivnej antikoncepcie., mozno hormonalnej. Postimor moze pri opakovanych pouzitiach narusit tvoje zdravie..
lenočka, hlavne závisí, v ktorej fáze cyklu si bola, to je najdôležitejšie, pokial si bola práve okolo ovulacie tak by si mohla otehotniet, inač v žiadnom pripade.