Bola som 9 rokov vo viacmenej fungujucom vztahu, teraz som niekoho stretla, ten je tiez 5 rokov zadany aj ked nie velmi stastne... Vzdy som to odsudzovala, ked si niekto zacal s niekym a mal pritom vztah a teraz sa to stalo zrovna mne. Sex nebude, pokial budeme zadani, natolko sa viem ovladnut, ale bozkom, objatiam a vzajomnym stretnutiam sa odolat neda.. Neviem, ci v tom pokracovat a ci nie.. Nastastie v tom nie su deti, len moj psik, kvoli ktoremu som vela veci vo vztahu prekusla, aby o jedneho z nas neprisiel... Neviem, co mam robit. Rozbit dva vztahy a nechat dvoch ludi nestastnych?
tak sa to stalo uz aj mne...
myslím si, že skákať z jedného vzťahu do iného nie je najlepšie riešenie. Medzi nimi by mala byť určite nejaká "bezpečnostná" prestávka - aby človek spracoval rozchod a utriedil si myšlienky.
Ten druhý ťa zaujal a vzbudil túžbu, ale vo svojich citoch sa môžeš aj klamať. Na začiatku všetko vyzerá ružové, človek si toho druhého idealizuje a pripisuje mu aj vlastnosti, ktoré nemá, na čo príde až keď pominie prvá vlna zaľúbenosti. Momentálne porovnávaš poznané a nepoznané a jasné, že to druhé je príťažlivejšie. Aby si sa nesklamala, bolo by lepšie, keby si si nechala po nejaký čas odstup od obidvoch mužov a zistila, čo skutočne chceš.
nefinka ma asi pravdu ..ale moze to byt zatmenie nahle mysle,nezabudaj
keby si bola v terajšom vzťahu plne spokojná a bol by to ten "pravý" vzťah, takéto niečo by sa ti nestalo.
chod si za svojim šťastím..
pocuj,zakladatelka,a co ak je to druhe len pobluznenie ???a mas proste istotu v nom,prepana,ak je to uzasny clovek,ktory nema velke chyby,tak prepana,ostan s nim :( aspon ja by som ostala s tym ...nie sa pustala po 9 rokoch do ineho vztahu,ale zase ak si si stopercentne ista,ze ty ho mas rada len ako kamosa,svojho terajsieho piratela,tak chod si za stastim,bud stastna,len si davaj obrovsky pozor na toho druheho
vela stastia
xxxxx sorry ale na tu babu sa mozes tak vykaslat!ries svoj zivot!a ako som povedala, on ju ocividne nechce(ked ho musela zukecat slzami) cize taky vztah pre nu nema predsa zmysel!radsej nech sa rozidu teraz nez o 5 rokov ked uz to fkt nevydrzi
v podstate mate pravdu. Chyba bola, ze sme sa s frajerom nedostali do dalsej fazy, kym bol cas. Keby sme uz boli mali dieta, tak podla mna sa ani nestane, ze by som sa zalubila do toho noveho, lebo by som zila pre rodinu. Musim si to este premysliet, ale asi to naozaj nema zmysel, aby som s nim dalej zostavala a spamatala sa v 40tke... Len mi je luto aj tej baby, ma 29 a u zien je problematickejsie nasjt si partnera.. aj uz mala zacat hladat, ked jej povedal, ze ju nechce...
Ja to stale nechapem tieto vztahy zo sucitu. Podla mna je to jasne, ked nie su deti rozhoduje laska k partnerovi. Zijem s tym, koho lubim najviac. Ked pridu deti, je to uz potom ine, tu uz nastupuje zodpovednost voci nim. O partnera sa neboj, je uz dospely, jeden rozchod urcite zvladne.
xxxxx, no neviem ako "vazne " je to medzi tebou a tym "druhym"...ale sama hovoris ze ten sucastny vztah je skor zo zvyku...plus ze on je v tom vztahu tiez len preto ze ho frajerka "ukecala"....a zaroven hovoris ze by ste urobili dvoch ludi nestastnych...hm a skutocne si myslis ze ak budu nadalej vo vztahu s ludmi ktori ich nelubia , tak budu stastni?..takto to skor vyzera ze 4 ludia ako tak prezivaju a nikto nie je uplne stastny(alebo skor ci neskor nebude, lebo neda sa do nekonecna predstierat a pravda vzdy vyplava na povrch).....podla mna nema zmysle zostavat vo vztahu len kvoli zvyku....ludia sice tvrdia ze "zahodis" 9 rokov...ale ja to tak nevidim...tym ze sa s niekym rozides tie pekne chvile predsa nezahodis...nevymazes-stale to zostane s tebou, v spomienkach a pod.... prave naopak-ak ostanes v nefungujucom vztahu tak zahodis zbytok svojho zivota!....
Neopustaj niekoho, koho lubis, koli niekomu, kto sa ti paci... Asi tak, skor je to take poblaznenie, zahodit 9 rokov. Nedokazes teraz povedat, co bude o dalsich 9 rokov, co ak by si bola na tom horsie s novym? Ale urob ako citis, vidiet, ze nad tym premyslas :-)
macik ved to, ze ja na to stale myslim, ze im tym strasne ublizime. Som s priatelom tretinu svojho zivota, bude to obrovska zmena. Aj mam cuky zostat s priatelom, ale toho druheho lubim a priatela mam rada uz len ako kamarata... Neviem, ci by ma ta laska k nemu presla a ci by som si to do smrti nevycitala...