priatel ma ignoruje

Príspevok v téme: priatel ma ignoruje
:(

s priatelom sme spolu 1 a pol roka. tahame to na dialku, deli nas 550 km. ale vsetko klapalo boli sme spolu stastni. ked sme neboli spolu osobne tak sme boli kazdy den spolu aspon na internete. ale posledne 3 mesiace ma uplne ignoruje. uz mi ani raz nezavola a na net pride len vtedy ked ho ja zavolam a ho presviedcam aby prisiel a ked sme na nete tak mi odpisuje tak raz za 10 minut. a ked sme dohodnuti ze sa stretneme tak vzdy to den predtym zrusi ze mu do toho nieco prislo. a celkovo na mna nema cas. ked navrhnem den na stretnutie vzdy ma odpinka ze to nemam cas a teraz to nejde.

a este v zime sa ku mne spraval uplne normalne. kazdy den mi volal, pisal, na net za mnou chodil bez toho aby som ho musela prosit.a den kedy sa stretneme sme uz mali vybrati mesiac dopredu a vzdy nam to vyslo a stretli sme sa.

ja som sa ho opytala ze ci nema druhu ale ma ubezpecil ze sa nemam bat ze miluje len mna ale ja uz zacinam pochybovat.

a niesme ziadni pubertiaci ja mam 24 a on 25 rokov.

neviem co mam robit ci mu povedat ze uz to jeho ignorovanie nedokazem tolerovat a najlepsie bude ked to skoncime. ale ja stale k nemu nieco citim. a priatel je teraz ber prace tak nechapem preco na mna nikdy nema cas.

Maoam

zazila to spusta ludi, tieto scenare sa stale dokola opakuju, asi najtazsie na tom celom je priznat si fakt, ze ty si bola ta, ktora lubila a ktorej ten vztah stal za to a bol pre teba dolezity a z druhej strany to bolo o niecom inom, uvedomit si fakt, ze bol clovek 'hlupy', alebo nechcel vidiet, ze vztah je uz mrtvy, toto sa stalo viacerym

je to velmi neprijemna skusenost a bolestiva, ale cim skor to prijmes, odplaces si to, tym skor sa s tym vyrovnas

cas to vyhoji, neboj, tento fakt za to nestal, co z chlapa, ktory ani nie je schopny ti povedat alebo napisat, ze je koniec? keby ta mal rad, rsp. keby si ta skutocne vazil, tak by to urobil uz len z hladiska ferovosti, aby ta uz dlhsie netrapil

ale on to neurobil, pretoze mu ide iba o neho, o jeho ego, o to, aby nebol on ten 'zly' a necha ta cele mesiace v neistote a nie a nie sa vymacknut

zbabelec

Leela333

Nie si jediná, ktorá sa tak cíti. Zažilo to veľa žien a ešte aj zažije. Vyrovnáš sa, len to treba čas a absolútne ho nekontaktovať, vyhýbať sa mu. Presne viem, čo teraz zažívaš, tiež som to zažila, a tak vždy, keď som si spomenula na nejakú chvíľu, začala som nasilu myslieť na niečo iné. To je asi jediná rada, čo ti môžem dať, musíš sa s tým vyrovnať sama.

a ako sa mam s tym vsetkym vyrovnat? ja som dost citliva a ked si spomeniem na vsetky krasne chvile so sme spolu prezili ta revem jak male decko :(

lilitka

asi som starsia kategoria, na toto forum som natrafila nahodou pri hladani ineho. Ale pred xx rokmi som zazila vztah na dialku. Pol roka pred rozchodom to fungovalo podobne ako u Vas. Len ja som bola sialene zamilovana a on \"charakter\", ktory mi nechcel ublizit. Potreboval si s cistym svedomim tam daleko uzivat a mat pritom slobodnu dusu. Uz davno nie ste vo vztahu, to su tvoje ruzove okuliare. Rozidi sa ty, aby ti ostala potom nejaka hrdost. Potom sa budes vyrovnavat este aj s tym, aka si bola hlupa. Mozno riesi s kopou kamaratov a kamaratok pri pive, ako ta elegantne odstranit. Nechcem byt kruta, len je cas tu realitu prijat.. a odplakat si ju...ale aj tak to pride. Dolezity je aj sposob rozchodu a ako na to budes po case spominat. Tak aby to nebolo este tazsie

Maoam

preber sa

vas vztah je davno mrtvy

najhorsie, co teraz mozes urobit je, doliezat za nim a este sa mu ozyvat

co chces pocut: konecny verdikt z jeho ust - je koniec? davno ti to dal najavo

nema o teba uz zaujem, tak to konecne pochop a chod svojou cestou

samsa

a co robis cele dni ty? cakas ze sa ozve? zi si svoj zivot v prvom rade pre seba.

je dost mozne, ze ho uz nebavis.

a "v zime spraval sa normalne, kazdy den mi pisal, volal..." kazdy sme iny, mne osobne napr. toto moc normalne nepride.

lochness

inu mozno nema, ale vo vasom vztahu uz nechce byt, to je jasne... z akeho dovodu, to vie len on... je to srac ze to takto natahuje, ked s niekym nechcem byt tak mu to poviem rovno a zbytocne to nepredlzujem... takto len tebe zbytocne ublizuje... podla mna to ukonci, ten vztah je uz mrtvy, ked chce iba jeden tak sa to neda... normalne mu bud zavolaj a ked nebude chciet rozpravat tak mu len napis kludny mail (ved ked fungujete cez net tak co) ze vidis ze to uz nefunguje ako by malo a ze on sa ocividne chce rozist ale z nejakeho dovodu to nechce spravit on, tak ze to koncis ty lebo to nema zmysel a bude to tak lepsie... netreba to riesit s nejakymi emociami a nerobit z toho tragediu, aspon pred nim nie, normalne s pokojom to pories aby ti potom nenicil zivot ohovaranim ze si robila cirkus alebo co... a ked sa bude branit ze nieee ja ta milujem ja sa napravim tak sa mu na to vybodni, kazdy srac ked je priskripnuty tak slubuje hory doly, ale uz je neskoro, mal milion sanci sa prejavit ako charakter... netrap sa, najdes si lepsieho, taketo zaobchadzanie si nezasluzis

kvetinka255

a keby si ho skusila aj ty ignorovat? tyzden, dva, mozno by ho to zacalo stvat co je s tebou, preco sa neozyvas, mozno sa spamata a ak nie aspon uvidis, ze mu na tebe az tak nezalezi :( inak viem ake to je, ked ta chlapec ignoruje, presne viem ako sa citis, lebo som to sama zazila

mam dalsiu novinku dnes som sa ho opytala co robi v sobotu ci sa nemozme stretnut a mi povedal ze nie lebo ma robotu. a potom mi povedal ze chcel ist na zraz motoriek a keby nemal robotu ta radsej by isiel na ten zraz ako so mnou by sa mal stretnut a uz tyzden mu hovorim ze chcem teraz v sobotu byt s nim

Leela333

Myslím, že je príliš zbabelý to skončiť, možno dokonca zbabelý ti priznať, že má inú, tak ti len dáva podnety, aby si to ukončila ty. A som si celkom istá, že inú má - síce je to len môj odhad.. Je to proste obyčajný zbabelec.