ako sa vola tato modelka?

Meretseger

Nechcem silou-mocou tvrdiť, že je to hlupaňa, hoci mám skúsenosti presne s takýmito typmi, že sú vymleté až hrôza.

sweater*

to ci sa foti s vytrcenymi kozami nevypoveda nic o iq alebo o tom ci je "mudra", na zamyslanie kludne :), ked tak chovanie ti moze prist hlupe ale silu jej vedomosti z hlupho obrazku nezistis

M 25

sweater, kto s akým "vysokým" iq si pridáva foto v spodnom prádle kade-tade po nete? toto je u mna na zamyslenie o dotyčnej ..

sweater*

jzs ale na googly vsade spuli tie pery jak taka pipka... inak niekto jak ste tu pisali ze bohvie co ma v hlave :), pride mi to dost prizemne sudit cloveka stylom, hmm teda na vyzore dostal nadelene tak zarucene bude vymlety. taketo pravidla vobec neplatia, niekto je velmi atraktivny a velmi inteligentny a niekto presny opak... tiez si vzdicky pomyslim na ludi co ked vidia nejakeho bodybuildera tak je podla nich zarucene tupy, lebo proste lebo, vtedy mi skor pridu ti kritici hlupucky, proste sa len snazia najst nieco co by moohli skritizovat, to je cele :)

sweater*

jako myslite baby :)... a mne sa teda nezda ze spuli pery, sak sa usmieva. jak sa da usmievat a zaroven spulit pery?

hu.

krasna je:) ..i ked na moj vkus priliz hneda. .... a meno neviem:P Asi to bude bezna baba ako trebars ja, co si da fotku na net:)

sewie

sweater asi nepozna "normalne" zeny:) ja ked vidim krasnu zenu priznam ze je krasna a nezavidim, aj keby bola sto krat krajsia ako ja:)...preco by som mala niekomu zavidiet vzhlad-to je dobra hlupost...ale co sa tejto holky tyka-je pekna(hlavne vlasy ma uzasne) ale nemam pocit ze by bola nejaka uuuzasne nadherna...navyse ta fotka je dost zla:telefon, zla kvalita, plus sa jej hadzu na tvari tiene akoby mala fuzy:D...ale ked sa jej taka foto paci:ok...:)kazdy ma iny vkus:)