Rozpoltená ?

Príspevok v téme: Rozpoltená ?
macik

Dobrý den,
mám dosť veľký vzťahový problém,neviem ani odkiaľ mám začať,potrebovala by som od Vás názory a vôbec celkovo -pomôcť,lebo si už sama neviem dať rady.

Chodím s ním už roky,mali sme striedavo oblačný vzťah,raz lepšie,raz horšie,ako každý vzťah,najprv to bolo krásne,potom sa to zvrhlo na hrozný vzťah,kedy som sa s ním chcela rozísť,avšak nakoniec som s ním ostala,nedokázala som sa s ním nadobro rozísť,priala som si vtedy,aby ale zmizol z môjho života,aby som mala pokoj,lenže potom sa náš vzťah veľmi vylepšil,netvrdím,že problémy ,ktoré sme mali zrazu zmizli úplne,ale dokázala som s nimi žiť,avšak len na chvíľku,pár mesiacov,pred pár týždnami som sa však opäť rozhodla,že sa s ním nadobro orzídem,chcem si nájsť niekoho lepšieho,a pod...on o ničom nevie ,zrazu však mu prišla pracovná ponuka z Rakúska,aby tam šiel robil do jednej fantastickej spoločnosti,už týžden tam pracuje,ja som SAMA,som s ním v minimálnom kontakte ,len sms,sem tam net,ale máličko,cítim sa čoraz horšie a horšie,kedysi ked si predstavím,že by som bola rada,keby odišiel a teraz ?chcem s ním byť,bolí ma,že je preč,úplne som bezprízorná,neviem čo mám bez neho robiť,som na nom prakticky závislá,neviem si bez neho predstaviť život,zrazu sa s ním teraz nechcem rozísť,ale chcem,aby tu bol pri mne,cítim sa rozpoltene,neviem čo robiť,mám zvláštny vzťah s ním,on ma až príliš miluje ,zobral tú prácu kvôli mne,lebo chystá so mnou svadbu v budúcnosti,len kvôli mne ju prijal,nebol by tam inak šiel,som v poiriadnej kaši terat ,čo robiť ?mám sa s ním napriek tomu rozísť ? veľmi ,neskutočne mi chýba,neviem čo mám robiť,moje dni bez neho sú prázdne,lebo predtým sme boli spolu celé dni ..čo robiť ?
dakujem Vám za Vaše názory,ak bude niekto vôbec ochotný reagovať a pomôcť mi ,s radosťou si prečítam všetky návrhy

may

nuz, ja by som zacala premyslanim nad dovodmi pre ktore si sa s nim chcela rozist. ak si presvedcena o tom, ze su to veci, ktore ti vadia tak, ze ti zabranuju predstavit si s nim spolocny zivot, vychovu deti tak nevahaj.
Priznam sa ze kazdy z tvojich pocitov poznam, ale v jednej chvili by si mala zastat a zamysliet sa co prevlada,ci je to laska alebo uz ani nie...ci si naozaj myslis ze potrebujes niekoho lepsieho aby si bola stastna. V podstate mas na premyslanie vela casu, si sama...skus si upratat veci v hlave, rob co ta bavi..a ak mas pocit, ze ta bez neho nic nebavi,donut sa robit veci co ta bavili predtym, ked si bola slobodna.stretavaj sa s pritatelmi, snaz sa byt vyrovnanym clovekom.
uvidis, po case si zvyknes ze je prec a nebude ti ani tak smutno.
a nakoniec vobec sa nemusis rozhodnut teraz ani o mesiac ani o rok... uvidis ako sa to vyvinie..dolezite je aby si sa ty netrapila a mala pokoj v dusi :) a zacni teraz hned :)