Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Rozpoltená ?

Príspevok v téme: Rozpoltená ?
macik

Dobrý den,
mám dosť veľký vzťahový problém,neviem ani odkiaľ mám začať,potrebovala by som od Vás názory a vôbec celkovo -pomôcť,lebo si už sama neviem dať rady.

Chodím s ním už roky,mali sme striedavo oblačný vzťah,raz lepšie,raz horšie,ako každý vzťah,najprv to bolo krásne,potom sa to zvrhlo na hrozný vzťah,kedy som sa s ním chcela rozísť,avšak nakoniec som s ním ostala,nedokázala som sa s ním nadobro rozísť,priala som si vtedy,aby ale zmizol z môjho života,aby som mala pokoj,lenže potom sa náš vzťah veľmi vylepšil,netvrdím,že problémy ,ktoré sme mali zrazu zmizli úplne,ale dokázala som s nimi žiť,avšak len na chvíľku,pár mesiacov,pred pár týždnami som sa však opäť rozhodla,že sa s ním nadobro orzídem,chcem si nájsť niekoho lepšieho,a pod...on o ničom nevie ,zrazu však mu prišla pracovná ponuka z Rakúska,aby tam šiel robil do jednej fantastickej spoločnosti,už týžden tam pracuje,ja som SAMA,som s ním v minimálnom kontakte ,len sms,sem tam net,ale máličko,cítim sa čoraz horšie a horšie,kedysi ked si predstavím,že by som bola rada,keby odišiel a teraz ?chcem s ním byť,bolí ma,že je preč,úplne som bezprízorná,neviem čo mám bez neho robiť,som na nom prakticky závislá,neviem si bez neho predstaviť život,zrazu sa s ním teraz nechcem rozísť,ale chcem,aby tu bol pri mne,cítim sa rozpoltene,neviem čo robiť,mám zvláštny vzťah s ním,on ma až príliš miluje ,zobral tú prácu kvôli mne,lebo chystá so mnou svadbu v budúcnosti,len kvôli mne ju prijal,nebol by tam inak šiel,som v poiriadnej kaši terat ,čo robiť ?mám sa s ním napriek tomu rozísť ? veľmi ,neskutočne mi chýba,neviem čo mám robiť,moje dni bez neho sú prázdne,lebo predtým sme boli spolu celé dni ..čo robiť ?
dakujem Vám za Vaše názory,ak bude niekto vôbec ochotný reagovať a pomôcť mi ,s radosťou si prečítam všetky návrhy

helahela

macik

Ani som nechcela reagovať, no nedalo mi to pretože sa mi stalo možno niečo podobné. Posúď sama a vyber si niečo z toho. Ja som s priateľom bola 6 rokov boli sme v zahraničí aby sme si zarobili a on sa tam znova vrátil s tým, že mi dačo vybaví, ale neverila som tomu bo viem ako to tam bolo. Takže sme fungovali asi pol roka cez skype, medzi tým som tam bola raz a on raz doma. Nežila som :-( každý večer z roboty som šla domov a utekala na skype pobede keď som bola doma tiež som sedela pri pc a takto stále dokola. Až nakoniec prišiel niekto kto ma fakt pobláznil a nevedela som ako ďalej. Bo keď si s niekým tak dlho tak je to už zvyk skôr. Keď bol ešte doma sex sme mali asi tak už len 2 x do mesiaca a mne to strašne chýbalo a keď som sa s ním o tom bavila tak mi povedal, že on by aj chcel, ale je unavený. Keď prišiel ten niekto začala som s ním chodiť von atď... priateľ prišiel asi po 2 týždňoch domov ešte som mu nič nepovedala bo som mala zmatok v hlave no cítil, že som nepríjemná a odmeraná. Týždeň bol doma a potom odišiel, ten chalan čo som sa s ním stretávala nemal nikoho a povedal mi, že nech sa rozhodnem, že on nechce byť len náhrada on chce byť so mnou. Tak som sa rozhodla, keď som volala s frajerom povedala som mu, že je koniec. On sa vrátil domov s veľkou kyticou a že nech mu odpustím, že už nikam nepôjde. No odmietla som ho...pretože vždy bolo po jeho rozhodol sa odísť síce vravel, že je to pre nás, ale vždy keď dačo povedal bolo po jeho a darmo som nato povedala svoj názor. Už som nechcela bolo mi ho strašne lúto ako sa trápi, ale moja tvrdohlavosť mi nedovolila prejaviť kúsok citu. Chodil za mnou asi 2-3 mesiace do práce volal písal no ja nič bola som protivná, no pritom som začínala trpieť. Bo s môjho nového vzťahu som bola nadšená len chvíľku... všetko bolo fajn no postupneme som začínala zisťovať, že je to alkoholik a kus debila. keď sme boli spolu bolo mi moc dobre, ale veľmi rýchlo som začala zisťovať, že toto nie. Skončila som to. k bývalému som sa vrátiť nechcela bo som si to nevedela predstaviť bála som sa toho čo povedia iní veď ja som bola tá ktorá ho nechala pre niekoho iného. no on stále chodil a vravel, že je to náš život, tak som sa k nemu vrátila Všetko bola znovu krásne ako na začiatku stále ma bozkával chcel sex...no už je to ďalší rok, ale som asi tam kde som bola a zasa neviem čo ďalej. On je na mňa dobrý viem, že by pre mňa spravil všetko, a to ja som často protivná,no vracá sa všetko do starých koľají... Sex 2-3 x do mesiaca bo je unavený a mne to strašne chýba to objatie aj bozkávanie, spoločné bývanie zatial nikde, že ved všetko chce svoj čas. Ale ja by som už chcela rodinu mám dosť rokov a keď sa s ním o tom bavím, tak mi nato povie len, že ved všetko bude... a keď mu poviem že ma ani nepobozká a to vravel, že sa zmení nato povie, že ale vtedy som mu bola vzácna a už sme spolu každý deň :( Ja viem, že ma lúbi povie mi veľa krát, ale mne toto všetko moc chýba... často ma trápi to čo čo som spravila, že som ho opustila pre niekoho iného, veľa krát ma preto premôže taká depresia a začnem plakať, no snažím sa poveť si, že všetko zlé je na niečo dobré, ale moc ma to začína trápiť, že som mu vtedy ublížila, no a teraz sa trápim dvojnásobne bo je to také aké by som nechcel aby to bolo :(

macik

doubledog viem,že zivot je jedna ironia,potvrdiilo sa mi to XY krat,neboj ...
je to doslova vysmech niekedy ..viem..som si toho vedomá,ale to zial nemeni nic na tom,ze mam " problem " ,ktory neviem riesit nijako ..

doubledog

ospravedlnujem sa :)
zle som cital a odvolavam, co som napisal

ten tvoj je na teba velmi dobry, takze ten trest nebude za jeho minuly zivot, ale za tento :)

macik

doubledog trosku vaz svoje slova,pretoze zakerny clovek urcite nie som....ani ma nepoznas a sudis cloveka podla par viet,co si precitas--
pozri,ja mu nebranim,,ak chce nech si lepsiu najde,ak by to bolo pre jeho stastie,nemam nic proti..ale to by v prvom rade ON musel chciet,ja ho k tomu dokopat nemozem,a on NECHCE si najst inu,lebo ma sialene zboznuje ,zial :/

macik

loriness ty mi radis teda este s nim ostat ?ako sa to vyvinie,ci ?

may dakujem za taku dlhu reakciu..ako citam,sme na tom podobne,resp-ty si bola pred rokmi asi na tom podobne ako ja,lenže rozdiel je v tom,ze ty si mala vsetkych okolo seba,ja mam len rodinu,kamosky velmi rada nemam,som skor samotarskejsi typ cloveka,a nechcem sa teraz menit uz,ako viem s nimi vyjst ,ale nedokazem sa im zverovat chodit niekam s nimi atd,to ma razza pol roka s nimi niekam idem,nebavi ma to absolutne
chapem ta,aj ty si sa trapila vo vztahu,vedela si,ze to nie je spravny partner pre buducnost -ja to viem tiez,som si ista,ze on nie je mojim buducim muzom,citim to ,nie sice od zaciatku ( ked bolo vsetko krasne),ale postupne ako prichadzali probelemy,som si zacala uvedomovat,ze ON nie je pre mna vhodny partner do manzelstva napr,sice je to dobry,cestny,mily a slusny chlap,ktory ma miluje,ale neviem,si to s nim predstavit,pretoze ma zase take chyby hlupe ,ktore nedokazem stravit,viem,ze kazdy mame chyby,ale mozno inej nebudu tie chyby na nom az tak vadit ako mne,je nenormalne tvrdohlavy,to je uplne skala,s krotou clovek nepohne,je mierne zavistlivy,kritizujuci clovek,perfekcionista a ked nie je po jeho je zle,sam si nici hocikedy zdravie a ani si to neuvedomuje,je nervak,vybusny,a nadovazok nema dobru rodinu( nemyslim financne),stresor,takze ...toto je len zlomok z toho,ake chyby ma,a co mi na nom vadi,viem si to vyselektovat,lenze zase viaze ma k nemu -zavislost,laska,naklonnost,spolocne prezite veci,bojim sa,ze ostanem sama,naozaj ho mam rada toho chlapa,neviem vsak akym sposbom,je mi s nim fajn,chyba mi ,ked nie je pri mne,lebo je velmi zlaty ku mne -usluzny,,starostlivy,jemny,nezny,laskavy,milujuci,a preto ...on je taky dvojpolovy clovek,ze neviem,co si mam z toho vybrat a mam z toho obrovsky chaos v hlave ..na jednej strane ma pritahuje,je uzasny,citim k nemu city a na druhej ho niekedy nemam rada pre to,aky je :(

doubledog

trosku som si z teba robil srandu, ale vidim, ze je to este horsie, a ty si dost zakerna, manipulativna a dost detinska osoba.
zobrali ti hracku a teraz sa hnevas.

takze zostava len dufat, ze ten tvoj sa zobudi a najde si niekoho lepsieho.
ked uz v tom zahranici zarobi, snad to bude mat lahsie.

ak by si mu zostala na krku ty, to by bol asi trest za to, ze bol v minulom zivote zly.

may

macik, ja si to viem predstavit. mala som priatela,ktory sa kvoli mne prestahoval do cudzieho mesta, nasiel si tu pracu. lubila som ho, ale vzdy tam bol ten pocit, ze mi nieco vo vnutri vravelo, ze to nie je ono.ako isiel cas, uvedomovala som si viac a viac, ze buducnost s nim si velmi nedokazem predstavit.citila som, ze potrebujem nieco ine.vtedy som chodila posledny rok do skoly,on pracoval,videli sme sa len cez vikendy.no ja som bola asi v tomto ina nez ty, lebo som mala okolo seba kamaratov, rodinu, cize som nebola sama...neostavali mi take hluche miesta.vobec som uz necitila tu zavislost na nom ako zo zaciatku, ze stoj co stoj chcem byt s nim.a tym ze som bola s inymi ludmi,mi ukazalo,ze su aj ine typy muzov.takze mi to pomohlo rozhodnut sa a rozisla som sa s nim.po 3 rokoch.som si ista,ze aj on planoval spolocnu buducnost,ale zial pre mna tam boli veci,ktore by mi velmi prekazali. potom som mala tazke obdobie, lebo som ho stale lubila, predsalen po takom case sa neda len tak lusknut prstami a vsetko zmizne, mas spomienky, zrazu nemas s kym ist na prechadzku, do kina...vsetky zabehnute kolaje zmiznu a si len ty.poplakala som si, ale potom prislo oslobodenie.zrazu som pocitila ze pride nieco lepsie,vies ako ked zacnes v novej praci,skole.zacinas znova svoj zivot,ale uz o cosi mudrejsia (v lepsich pripadoch :)este po pol roku po rozchode som nevedela ci to bolo to spravne rozhodnutie...no po roku sme sa stretli a ja som videla ako velmi odlisni sme.a bola som rada za to co som urobila.

viem,ze ti je ho luto,za to ze robi vela veci pre teba,aj moj taky bol.ale musis mysliet na seba,aby si bola stastna,lebo inak ta to bude stale skriet.

neradim ti aby si sa s nim teraz hned rozisla,lebo kazdy sme iny. pockaj na to ked sa vrati,uvidis ake to bude.mozno sa vsetko zmeni a budete stastni ako nikdy. aj praca, prostredie zmeni cloveka.ale urcite co by si mala urobit je chodit do prace alebo do skoly alebo hocico, co ti vyplni cas. najdes si priatelov,znamych,budes si vazit viac sama seba, za to ze nieco dokazes, ze si samostatna.lepsie pochopis hodnotu veci. donut sa aj ked nemas naladu, prihlas sa na nejaky kurz,hocikde,co by ta len trosicka bavilo, zo zaciatku tam mozno budes chodit s nechutou,ale uvidis ze po case ti to bude chybat. svet je naozaj krasny, za zivot stihnes vidiet a zazit mizive percento z toho vsetkeho co sa da.nesmies sa opustat este kym si mlada a zdrava :)