Aj Vy predstierate orgazmus?

Príspevok v téme: Aj Vy predstierate orgazmus?
Toninka

Neviem,či to len tak ja mám,ale mám orgazmus tak po 15minutach a pri sexe sa partner spraví tak za 8 minut,pritom u mňa sa to len začína a tak sa vždy spravím v sprche...je mi to trapné a často rozmyšľam nad zmenou partnera s väčšou vydržou-aby ma spravil vaginálne. Na klitorise orgazmus mávam i pri manualnom draždení..ale vaginálny to je ako vlana cunami,skrátka ten chcem!!!

alenka_maxova

v prvom rade sa porozpravaj s priatelom. Mozno to nevies ani ty, ani on, ale vydrz sa da trenovat. Chce to len poctiveho chlapa. Kamos dokonca nasiel dake cviky na to, takze googlite. Vies, len ak mu ty nic nepovies, len predstieras, on si automaticky mysli, ze je vsetko v poriadku. A preco by mal aj pochybovat? a ked sa s nim budes rozchadzat, co mu povies? Si zly v posteli, ale ja som este horsia, lebo ta klamem? :D Pozri, pokecajte a uzivajte si to

M 25

a čo tak to povedať partnerovi? a spolu nájsť riešenie pre oboch?? to je čo za somarinu, že kvôli tomu zmeniť partnera?! si dáš do zoznamky niekde, že hladáš chlapa s dlhou výdržou?!? sorry, ale čo si ty za čupku(slušne povedané)?!
je mnoho spôsobov, ako u chlapa tú výdrž predlžiť..
síce neviem, kolko máš rokov, ale dôležité je rozprávanie sa vo vzťahu(teda ako toto nazvať u teba), a aj o sexe.. normálne mu to povedz..

a ja som natolko dospelá, mám rada sex a viem , čo chcem, že orgazmus by som nepredstierala nikdy!