Ako môže spať so mnou, keď miluje inú?

Príspevok v téme: Ako môže spať so mnou, keď miluje inú?
manželka

Zistila som, že manžel má milenku. Nečudujem sa, pár rokov sme spolu nespávali. Pokúsila som sa zachrániť manželstvo, tak som s ním začala znova sexuálne žiť. Pristal na to, dokonca sa ku mne začal správať veľmi milo, akoby ma mal rád. Pritom pozitívne viem, že je zaľúbený do svojej milenky a rozumie si s ňou po všetkých stránkach. Nejde mi do hlavy, ako teda môže spávať so mnou. To muži naozaj dokážu mať v posteli jednu a milovať druhú? Skúste mi to vysvetliť, lebo mi to nejde do hlavy.

Maoam

jasne a zrazu spolocna dovolenka s manzelkou, dva tyzdne na jednej izbe, ale neziju spolu a nespavaju spolu dlhe roky :D, a podobne

najväcsia sranda je, ked sa stretne manzelka s milenkou na kave a jedna od druhej sa dozvedia, akymi kecmi ich obe krmil

zena111

ale ved on robi to iste. a este obidve (alebo ich je mozno aj viac) namotava. muzi v tomto viac klamu ako zeny. podla mna tento manzel urcite milenke nepriznal, ze zacal zase spavat so svojou zenou. mozno predtym jej vykladal, ze s nou uz nezije, ze ziju oddelene a bla-bla.

zena111

suhlsim s nazorom, ze muz robi to, co mu zeny dovolia.
ale na druhej strane: ak muz sam je neverny, znamena to, ze ma nejake komplexy, ze si potrebuje potvrdit, aky je samec.a samozrejme aj to sebectvo tu hra rolu. a ak nedovoli, aby neverna bola aj jeho partnerka, je to tiez len pre tie komplexy. keby bol zdravo sebavedomy, toleroval by vzajomnu neveru.
tym nechcem povedat, ze to tolerujem ja, ale pripada mi fer ked maju obidvaja rovnake prava. podla mna len zakomplexovany nevernik neznesie, aby jeho partnerka tiez zakasala.

Annemarie00

Napríklad ja si myslím, že muž ktorý spáva s viacerými ženami nemôže ľúbiť. Možno má len rád, zvykne si na spoločnosť viacerých žien ale o láske sa hovoriť nedá.
A spáva s tebou aj s milenkou preto , lebo mu to obe dovolíte.
Na tvojom mieste nejak dám vedieť milenke, že si vždy prvá a u neho na prvom mieste aj čo sa postele týka lebo si MANŽELKA a nie len milenka.
Nech ju to potrápi. Aspon myslím, že máš nato silný žalúdok.
Ja by som nezniesla keby manžel zasúval do mňa a do inej súčastne. Pohlavné choroby...a predstava že obe oblizujeme ten istý úd. Striasa ma. No ale si s tým očividne dokonale zmierená. Moja odpoveď na tvoju otázku je: dokáže to preto lebo mu to dovolíte. Muž robí len to čo mu dovolia a tolerujú.

wreck prosím klonuj sa a pošli mi jedného wrecka ku mne:)

Maoam

:D no najmladsia uz nebudes a este stale toto nevies, ze je to mozne? :-)

preco by vas nemal mat obe, ked ma tu moznost? ak mu je to s tebou prijemne, nie je najmensi problem ;-)

a ked ma chut na milenku, tak s tou

vsak - sen mnohych muzov, moct mat dve zeny na sex :D

Aja02

Nechápem na čo ste spolu, a prečo sa vôbec snažíš zachraňovať vaše manželstvo, keď to už manželstvo dávno nie je. Vlastne. Podľa toho, čo píšeš bol váš vzťah od začiatku založený len na sexe a neskôr už nebol ani ten. Tento vzťah nemá význam...

Iveta Michael

manželka...

tak ako píšeš klame nielen teba ale aj ju...ja osobne by som v takomto vzťahu nevydržala ani sekundu...a to samozrejme ani ako jeho milenka! bodka.

A ešte dodatok pre naivné ženy...aj tým že sypete popol na hlavu iba mužom a hádžete ich do jedného vreca / neoprávnene! / je len ďalším dôkazom toho že si dobrého muža ani nezaslúžite!

P.S. Nevzťahuje sa to na zakladateľku tejto témy ale tie čo tak hlúpo a zaujato radi komentujú,vôbec nerozumiete mužom a urážate všetkých ale sami sebe nepoložíte otázku ,,prečo,,?