Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

chlapi/zeny aka sa vam viac paci postava?

Príspevok v téme: chlapi/zeny aka sa vam viac paci postava?
pipus659

Ahojte chcela by som vediet vas nazor(hlavne chlapov) ak prferujete postavu medzi tymito dvoma:

1.vysportovana postava,trochu svaly na rukach,zadok trochu vacsi,brucho ploche/vyrysovane(ziadne extremne tehlicky),prsia normalne
napriklad:Maria Šarapovova
2. chude dievca ktore moze jest hocico a nepriberie(tuk)ale vobec necvici , je vyschnuta,ruky,nohy palicky,zadok maly,ploche brucho,prsia skoro ziadne
napr:Victoria Beckham

Dadula56

Ani jedno z toho. K vycivenej sa vyjadrovat nejdem, tam snad kazdy vidi,co je zle na tom. Vysportovane moze byt pekne, ale vacsinou je potom tendencia to prehnat, mne sa nepaci uz ked sa to brucho zacina rysovat, nieto este tehlicky.

pipus659

wreck vobec som to nemyslela ako utok na chude baby ale skor na niekoho kto je chudy od prirody..hodi sa takyto popis ?
pekna stihla postava,maly zadocek,tenke ruky a nohy,mensie prsia,ploche brucho

J111

Ja pozeram teraz sport len kvoli tomu, aby som videl pekne vysportovane zeny. Ja ani neviem, co ten komentator hovori:D

xdanielax

Jefitto - malo si hladal asi, hento je taka typicka .. deva, chod v piatok vecer von a tam mas takych milion. Potom ked sedia barjak na obrubniku rozmazane cele ked im opadne maska, je to tiez zaujimave :D

Vemeno

Uff Jeffito,

to myslis vazne? Ved to je kostra cela nagindzena akymsi kremom a olejom, akurat na tvary ma puder. Prsa jak lokse, aj to este mozno po uprave. Bez make-upu by som ju veru stretnut nechcel.

wreck

pipus659, netusim o rozmeroch a mierach tychto dam skoro nic. myslel som to, ze mariu opisujes pekne a victoriu ako nejaku vyschnutu mrochtu. :)

preto ocakavaj, ze vacsina zvoli mariu. ved kto uz by len chcel devu, ktora, citujem, 'je vyschnuta'?