mozem si dat penicilin bez predpisu?

tytyry

Ale penicilin su antibiotiká, ak nevyberies vsetky, nabudúce ti nezaberu. Nebuď hlupa, to sa na bolest hrdla nedáva. Vykloktaj si slanou vodou, sprav si čaj s medom a citrónom, zazvorovy čaj, cesnak, cibuľu, vitamin c.

xdanielax

nie je normalne dat si len preto, ze ta boli hrdlo a mas mierne zvysenu teplotu antibiotika!!

Vykloktaj si niecim co mas po ruke, salvia, sol ... alebo nejaky preparat na hrdlo, ako napr. spominany stopangin a ked ti vystupi teplota, daj si paralen, vela pi a skoro zalahni a vypot sa.

chhorucka

mala som ho uz aj predtym, pomohol mi.. a mam aj teplotu 37.5 .. ja sa do lekarne nedostaneem a rodina si mysli ze som bola opita, nebola som, a odmietaju mi pomoct.. :(

nneviem

ahoj,
neviem ci je to najlepsi napad. predsa len na bolest hrdla ti postaci obycajny stopangin v spreji. ten je aj bez predpisu. ak si z vacsieho mesta, lekarne su predsa otvorene a ak z mensieho, tak si myslim, ze do rana kym otvoria nejaku, to zvladnes, nie?
ja s penicilinom nemam dobre skusenosti. ked mi lekari predpisovali lieky, nevediac o mojej alergii na penicilin,tak mi zbytocne len predlzovali liecbu.