Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prirastená predkožka?

Marcelitto

Dobrý deň, chcem sa opýtať na jednu vec. Pri uzdičke na penisi mám prirastenú predkozku po oboch stranách asi 1cm. Je to normáne? Ak nie, nedá sa to uvoľniť pomocou nejakého preťahovania, alebo je nutný urologický zákrok. Som ochotný poslať aj fotku. Ďakujem za odpoveď.

Golem

inak zily ma kazdy ;) na semenikoch... predsa musia tam byt cievy ktore prekrvuju ;) pokial to nieje opuchnute a cervene tak ;) podla mna nic vazne :) mozno by ti doktor predpisal len lieky na lepsie prekrvenie ;)

gdgdgdg

Napuchnuté to nieje vôbec.Ale bojím sa toho,ked behnem urologovi,hlavne toho,ked mi to bude chytať.Raz som tam už bol.

Golem

No tak toto je uz problem ak tam mas akoby zily aa je to napuchnute do cervena tak s tym chod k doktorovy :) Moze to byt varikokela

gdgdgdg

Už je to v poriadku.Vo vode každý den pretahujem.Takže všetk Ok :-).A jednu otázku ešte,našiel som si také žily,v semmeníku.Neviem čo to môže byť,dakujem.Ani to neboli.Ked sa sprchujem,tak sa to stiahne,a ked ich mám ako čerešne :-)) tak to je vidieť.Na dotyk to nebolí.

Golem

Nejako si to napisal divne som evlmi nepochopil :) tebe sa prilepila predkozka na vrchole otvoru ? alebo kde ? Ak ano tak sa snaz pomaly odlepit pod vlaznou vodou :) Ak to nepojde ani po par dnoch tak s tymc hod k urologovy :) Mozno je to len smegma ktora ked sa spoji s mocom tak sa lepi :)