Vysvetlite mi niekto, prečo každý na chorobu, radí, aby ste mali sex, že to Vás vylieči. To toto skazené najivné ľudstvo sa čím dalo takto oblbnúť, že vidia za všetkým len sex? Ja sa snažím starať o seba, ale niekedy ma to fakt zaskočí, že aké je ľudstvo (česť výnimkám, nemyslím všetkých) "zmanipulované" dnešnou dobou....
Na chorobu sex?
Nuz nemozno povedat, ze sex nie je casto pre zdravie uzitocny, pozri napr na
greenlea.ru Tam uvadzaju, ze zvysuje imunitu proti roznym virusom napadajucim horne dychacie cesty, zlepsuje hormonalne profily, posilnuje pelvicke svalstvo, u zien casto odstrani migreny. Nuz ale ze vy to nejak extra pomahalo pri vaznych zdravotnych problemov, to nikto neuvadza.
Ale na druhej stranke ma to aj zlu stranku ako moznost alergii pri prenose materialov z intimneho kontaktu, tak isto delenie sa o rozne mikroby, ktore jednemu z partnerov nevadia, lebo sa jeho telo vie proti nim branit, ale druhemu sa nemusi vediet branit a tak sa nakazi.
A teda moze sposobit vic zla ako dobra, najma pri dnesnom "neobmedzenom" sexe typu "kazdy s kazdym", co je extra nebezpecne pre zdravie.
No, niektoré problémy mladých sa riešia sexom, ale mladým sa to väčšine nehovorí, že to majú robiť. Lepšie povedané - nie za každú cenu. Skôr povedané sa radí, aby sa skorej vydali, alebo chlapci ženili. Ale za tým je hlavne ten sex.
parazitik - zaujimava teoria na moju adresu.
ja si skor myslim, ze to nepocuvam lebo a) nestazujem sa , b) ak sa uz niekomu zdoverim, tak niekomu, kto mi vie dat aj rozumnejsiu radu, nez povedat, ze mi chyba sex - to radsej napisem svoj problem do googlu.
dzana tak v tom pripade su to iba ironicke poznamky na tvoju adresu:)
ale inak, nahodou, podla mna na tom coso bude, ako pisal/a och joj
xdanielax každý o mne vie, že som v tomto zdržanlivá a je to pre mňa niečo viac, ako len užiť si a preto mi to ľudia vyhadzujú na oči, lebo si to nedoprajem s kade kým, o tom to je, ja som ich o radu nikdy nežiadala... Ani o nič som ich nežiadala, ale proste vždy keď mi niečo je a ja sa zdôverím, tak dostanem radu - Lebo si neužívaš. Mala by si sexovať. Keby si mala sex, nebola by si chorá...A ta ako k tomuto tvrdeniu sa ľudia ako dopracovali? hmmm Lezie mi to na nervy, neznášam keď mi niekto radí, že robím zle, lebo si neužívam...Je život len o sexe, či čo? :-/
xdanielax, no tebe to mozno preto nikto nepovedal, lebo mozno ides zo vztahu do vztahu alebo furt mas niekoho. ja nemam frajera dlhdodobo (nie preto ze som taka chudera a nikto ma nechce :D) a presne toto casto pocuvam aj ja, ked mam daky problem, ze mi bud a) chyba sex alebo b) som lesba. proste ludia su jednoduchi idioti, ktorych uz nezaujima tusim nic okrem ich pudov, co uz :D a presne tak, endorfiny sa ti uvolnuju aj pri sporte a toho mam fakt dost. a ked zena chce, tak chlapa na sex si zozenie za 5 minut, takze neviem o com tocia
a to sa pytas, co by ti pomohlo, alebo ako sa k tomu odporucaniu dopracujes. Mne to este nikto neodporucal..
po sexe je vsetko ok ..pohoda..clovek je stastny..vyrovnany..psychicka pohoda je najlepsim liekom :)