Na chorobu sex?

Príspevok v téme: Na chorobu sex?
DzanaFX

Vysvetlite mi niekto, prečo každý na chorobu, radí, aby ste mali sex, že to Vás vylieči. To toto skazené najivné ľudstvo sa čím dalo takto oblbnúť, že vidia za všetkým len sex? Ja sa snažím starať o seba, ale niekedy ma to fakt zaskočí, že aké je ľudstvo (česť výnimkám, nemyslím všetkých) "zmanipulované" dnešnou dobou....

wreck

DzanaFX, tak kaz na stvorke vlavo hore alebo oblickove kamene si tym nevyliecis, ale niektore choroby a neduhy psychickeho druhu tym mozes potlacit alebo aj odplasit.

je zname, ze milovanie pomaha proti migrene. existuje dokonca aj velmi efektivna technika, ktora pomaha uz aj ked je migrena rozvinutejsia a zena potrebuje mat ticho a tmu. pre muza je to nadherny pocit touto technikou ju spravit a tu bolest hlavy jej tym odstranit. len tej zene musi CHCIET pomoct a musi VEDIET ako na to.

rovnako tak ti milovanie (j3backa asi nie) pomoze pri stavoch smutku, pocitoch nestastia a beznadeje. a pri stavoch veselosti, stastia a radosti ich zase zosilni. pre oboch.

len cele toto predpoklada partnera, ktory rozumie tebe, zenskemu telu ako takemu a vie sa ta vhodne dotykat.

mozno ked to prestanes volat sex, pretoze k nemu vlastne v tychto scenaroch ani nemusi prist (nedostupna ochrana, jahodova partnerka, atd.), a hlbsie tomu porozumies, prides raz na to, ze to naozaj funguje.

vhodne dotyky partnera donutia tvoje telo vyplavovat do krvneho obehu take chemicke latky, ktore su pre teba prospesne. a ano, tie v niektorych pripadoch skutocne liecia.

±

o liecbe sexom sa hovorilo dost v minulosti, aj v spojeni s „vypotenim sa„. V sucasnej dobe som to uz dlho u nikoho nepocul, kedze uz je ina doba ako v minulosti

alenka_maxova

tak o tom som este nepocula, ze na kazdu chorobu treba sex. Ale aky sex myslia ti ludi, co ti tak hovoria? Sex s prvym clovekom, ktoreho stretnes? Sex s niekym v bare, lebo mas pocit, ze na teba lezia nadcha? :D Nechapem absolutne, zda sa mi to vytrhnute z kontextu :) Pretoze ked som prechladnuta, nemozem poriadne dychat a moj priatel navrhne milovanie (pocas ktoreho sa neskutocne uvolnia vsetky dutiny), tak ako nemam nic proti :)

inga2

Sex je vynikajucim prostriedkom proti depresii ,jednoznačne!
ale vtedy ked ju nemate....
sex je užasný s milovanym človekom,s človekom, bez ktoreho si neviet predstaviť život.
sex je užasný,pre tych čo ho spoločne zdielaju v okamihu ked sa miluju.o tom niet pochyb.
a je to prirodzena biologicka potreba....
to ako ho niektori ludia prezentuju a maju pocit,že sa toči všetko okolo sexu len,nema nič spoločne s laskou a milovanim.moj nazor - sex a milovanie su dva rozne pojmy !a nemyslim si že samotny sex bez milovania ma nejake učinky na zdravie,kdežto milovanie určite ano!

parazitik

to nie je dobou ale ludmi. mam aj par dost zdrzanlivych priatelov, dokonca viac ako ja (daktori sex po svadbe preferuju) ale vacsina sa teda drzi hentakej sablony. neriesim to nijak, vacsinou im poviem, ze svoj intimny zivot s nimi rozoberat urcite nemienim :p a ked su to taki baliaci chlapi, tak tym, ze ja len s tymi pravymi a kedze su lavi :DDD

DzanaFX

...no presne presne, toto aj mňa vždy zarazí a jak to riešiš? a prečo nesexuješ a čo Ti je? a mala by si...ach, tak čo už asi taká doba :-)

parazitik

ale to nie je o tom ze by som si pytala od niekoho rady :D normalne v kolektive sa clovek moze postazovat ze mu nieco je, ked nechce napr ist na daku akciu lebo sa neciti dobre a potom dostane taku zarucenu radu,ze to ma z toho, samozrejme ze blizki kamarati by si to nedovolili, len ma zaraza ze druhi toto riesia. ja im tiez nehovorim, ze a ty si tlsty alebo co :D a muzi ked sa snazia zbalit a nechcem, tak prva otazka ze mi nechyba sex a precooo? alebo sa ma na orientaciu hned opytaju, akoze to je nieco divne, neist s niekym sukat podla nich. alebo ked som bola chora tak kamarat hned ze on mi moze dat pilulku zarucenu na to, ale od neho to bolo skor take neskodne podpichnutie

RNG

Nediv sa, ze maju chlapi taky nazor,hahaha.
A ze odporucaju najma seba na ten akt.
To mame zaprogramovane v genoch, vsakze.