som jedina na svete alebo...

Príspevok v téme: som jedina na svete alebo...
katkalm

ahojte ... chcela by som od vas radu.. neviem ci som jedina na tomto svete..ale uz ma to prestalo bavit.. problem je nadmerne ochlpenie.. nad hornou perou to moc nieje vidiet a ani priatelovi to nevadi ale horsie je ze zarastam aj na brusku a az hore ku prsiam.. ako viete mi nieco poradit nato ako to odstaranujete alebo co?? snazila som sa to vytrhat ale sa to zhorsilo.. chlpkov je viac a viac.. a hlavne ma to hneva vo vystrihu, ani ten si nebudem moc dat zachvilku... bola som na vsetkych moznych vysetreniach a som v poriadku .. nenasli ziadnu pricinu.. ak mate nejake rady pomozte dakujem

zuzka2

ahojte.vraj pomaha HAK Diane35.nemam s tym skusenosti ale citala som o tom.ja ju beriem 2hy mesiac ale nie koli chlpkom.tak este neviem

tinuska

neboj moja, niesi jedina na svete, aj ja to mam ale len na prsiach, na inom fore som citala, ze viac menej uplne sa to da odstranit depilaciou strojcekom, vela stastia =)

katkalm

nie neberiem ani HAk .. hormonz mam v poriadku , stitna zlaza ok... aspon vysledky tak hovoria... len tie chlpky.. a su take aj svetle ale dost ich je tmavych .. co ma hneva

natalia222

Neberieš náhodou nejakú hormonálnu antikoncepciu? Po niektorých sa môže stať,že žena začne viac zarastať.Stalo sa to aj mojej sesetrnici.A nežiadúcich chĺpkov sa môžeš zbaviť v kozmetickom salóne pomocou lejzra, alebo elektrickej ihly.Nie je to jednorázová záležitosť,trvá to najmenej 3 sedenia a nie je to ani lacné, ale myslím , že budeš spokojná. Skús sa poinformovať.Prajem veľa šťastia a hlavne úsmevu :o-)) PA

ivka2

ani nemas vela muzskehych hormonov???niesom odbornicka, ale ak sa zene premiena telo na muzske tak urcite to nemoze byt v poriadku...a su ti chlpky tmave alebo svetle??ja som mala kamosku, ktora bola ,,cierna,, a musela si holit aj ruky....:(