sex od 14 môžme ?

Manzel5467

Jasne, ze mozete, chodte do toho naplno! Ziadne rizika vam nehrozia a zakon vam nemoze nic, lebo ste na tom rovnako, ziadna zodpovednost. Neopovaz sa pouzit ochranu, lebo latex tak mladym ludom skodi a otehotniet ona nemoze, lebo to zakon nedovoluje, takze sa to nestane. A nezabudni ju po porode aspon prvykrat pobozkat a pohladit po vlasoch a povedat jej nieco straaaasne cool. Dufam, ze uz mas aspon 20 cm vtaka ako maju vsetci chlapi nad 18 rokov - vies, aby nebola sklamana, ze ju neuspokojis. Boze... :(

Laurora

Ludia, to, ze im tu zacnete nakladat, ze su deti a maju sa ist hrat, je nahorsie co mozete pisat a natruc budu radsej sexovat :D

Teraz je uplne ina doba, uplne iny pristup k informaciam, kazda druha reklama na nete ma sexualny podton a teanegari maju vela hormonov. Jedina sanca tam je dospelo, otvorene a uprimne sa s nimi porozpravat, kedze uz sa blizsia k veku dospelych rozumnych ludi a vysvetlit im mozne rizika a komplikacie. V tomto veku si este nepripustaju katastroficke scenare. Ja v tomto veku som tiez potrebovala niekoho kto sa so mnou rozumne porozprava a nie kto mi povie, ze som zasrane decko.

A fakt v 14 je to protizakonne, takze radim urcite pockat ;)

alexdada

Moj syn mal 14 rokov (pred 2 mesiacmi) a nahodou sa zabudol odhlasiť na počátači a šokovalo ma, že sa chystal mať sex s nejakou babou rovnakého veku (pisal o tom kamošovi), ale vraj smola bola, že ta baba ho nechala. Vraj s nou chodil mesiac. Ostala som totálne šokovaná a neviem, čo mám robiť. Doma sa sprava ako neviniatko, viem že je v puberte, prišiel mi pred mesiacom s cucflekom a tak som odhalila, že ma frajerku. Ale na soc, sieti pise kamošom tak, pomaly každý den sa mu pači ina baba. Syn je celkom feši a o baby nema asi nudzu. Akurat neviem, a bojim sa ,ak natrafi na nejaku babu, ktorá mu "dá" alebo to prípadne sama bude chieť, tak že sa to stane. Nevedela som čo robiť, tak som sa ho ohľadm frajerky akože pýtala ,a povedala som mu, že sex do 15 rokov je zakonom zakazany a ak by ho niekto bonzol, tak pojdeme ako rodicia do väzenia... akurat som si nie istá, či je schopny to pochopiť.

Velký Samec

Sex až od 18ti může být těhotný takže holky davejte pozor na svoje pindiky at je nezasunete do klukova pohlavního údu. a prdelki

Bobrík

Samozrejme, že je to v rozpore so zákonom a mohli by ste byť trestne stíhaní. Okrem toho, je to strašne priskoro. Počkajte si niekoľko rokov.

Joannis

Učebnice do ruky a rozmýšľať kam na strednú. Dnešné deti sú asi málo zamestnané keď už myslia na takéto veci.

lily 55555

halo maju 14 uz to nie su male decka su to tynegeri tak sa spametajte oni vedia najlepsie čo robia ja mam tiež 14
a radim vam neponahlajte sa nikam uživajte si spolu romantiecke chvíle ved je dost času a ked beriete prezervatív a anti koncepciu neexist že otehotnie

Zoofino

Moje zlaté deti!

Teraz sa to trtká už pomali od materskej škôlky,keď sa Ti už postaví a ona chce,tak jej ho tam napasuj,neviem či si už zrelší ako Tvoje spermie,tak rozmýšlaj hlavičkou a nie bičíkom!!!

M 25

-podla zákona nemôžte!!
-hlavné riziko je otehotnenie, ak nepoužijete vhodnú antikoncepciu..
-vhodné je sexovať, ked ste hlavne psychicky pripravení, čo očividne nie ste.

-tak sex nechajte, ked budete pripravení, do ničoho sa neponáhlajte a užívajte si sladké detstvo .. lebo ak ostane ona tehotná, máte po krásnom živote
-chodte sa radšej von hrať, však je krásne vonku..