Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Volám sa pani Jojoefektová, chcem sa vydať za pána Razanavždychudého

Príspevok v téme: Volám sa pani Jojoefektová, chcem sa vydať za pána Razanavždychudého
jojaefektova

ahojte, tromfne ma niekto ? :D

za 5 rokov 5 jojo efektov.

moje miery:

prsia: 96
pas: 76
boky:96
vaha: 75 kg
no cele zle. uz som tu mala par tem, pri mojich chudnucich pokusoch. ale moc ludi to nekomentovalo.

tak ja si tu budem kludne aj sama pisat. :D

ale drzte paceky, moj ciel je do oktobra na 65 a ptm do konca roka 60.

papííík :PP

Jefitto

Treba sa hýbať. Včera som bol pozrieť, či su hriby. Nie su. Ale skuste to robiť každé dva dni 4 hodiny sa prechádzať v terene, po horach, kopcoch. Na základe toho schudneš a nie diety, chujoviny...

tanisa

a ako najneskor vecer mozem jest? alebo ako aj teraz mi straaasne chuti melon, môzem si dat?? lebo kedysi platilo, ked si vecer hladna daj si ovocie, teraz zase vraj aj ovocie obsahuje vela cukrov a nemalo by sa...tak ja uz sa aj bojim nieco zjest :)

tanisa

moj problem je ten ze niekedy, ked som v praci tak nestiham jest 5 krat, ale budem sa snazit, ked vidim co to prinasa, ze sa tym da tak pekne prist o kilecka, tak BUDEM MUSIET....
no a veru dnes to musli tycinka nebola, ale KOKO tycinka :)

jessi1111

Aj sladké môžete, ale vyberajte si mysli tyčinky , ovocie, mysli, sušené ovocie, horké čokolády, aj mliečnu občas...aké ste mali dnes sladkosti?

PS: a treba jest 5x denne, nie 3. Aj ked na desiatu a olovrant staci ovocie a/alebo zeleninka.

tanisa

ahojte, pridavam sa k vam, ak mozem :)
aj ja uz asi 2 roky bojujem so vsetkymi moznymi dietami, ktore sice funguju ale nie dlho, kedze ani sa nenazdam a kila su spät...tak uz asi 5 dni sa snazim jest 3 krat denne, zdravo ale sladkost si neodpustim ani jeden den :) co so mnou

jessi1111

Mno, jedla som všetko , len v menších porciách ako predtým. Raz za čas som mala aj špagety so sójou a zeleninou na obed, potom som samozrejme jedla zemiaky, mäso, ovocie, zelenina.

Dokonca som si raz za dva mesiace dopriala aj malý kúsok pizzy...ale zeleninovej.:)) vegetariánskej , ale stále pizzy :P

No . áno , schudla som sícce 12 kíl, ale potrebujem ešte minimálne dalsich 12 :D : ))) tak co povies, dame si jedalnicky ? co si dnes jedla ??

my dnes mame oslavu, tak som to asi trochu prehnaala, ale raz za cas, neublizi ani cokoladka , cipsy a parky ktore ja tak milujem a nedokazem sa ich zriect aj ked nechapem, co je na nich spatneho...viem ze niektore ani maso nevideli, ale niektore su s 80% mäsa, čo je velky uspech...:P

lentilka019

jessi111 ty si schudla za 2 mesiace 12 kil? wau :) ja sa snazim chudnut uz 3 mesiace a nic :( a to si papala len toto, kazdy den? napis este nejake jedla ked mozes lebo jedalnicek je moj najvacsi problem. dakujem