Ahojte, mate niekto skusenost s liecbou u pana Hudeca? Stranka biela pyramida...Dakujem za kazdu skusenost.
Liecba pana Hudeca - biela pyramida
Potom je to placebo...
Fyzika proste nepusti!
Fyzikálne zákony sa proste nedajú prekročiť. Proste to tak je, to nie ako politicke zákony, na ktoré dávajú pozor policajti. Prekonaj fyzikalny zakon a nobelovu cenu maš istu...
verte čomu chcete to je ozaj už o ničom. ak niekto nemá skúsenosti a odsudzuje. a najlepšie dedko vševedko ako v rozprávke mal by aj niečo vyskúšať nielen rečniť o ničom. potom by možno aj pomohol
heh, zato teba to vytiahlo az do neba:-DD
Pis dalej!
Nuz niekto tu ma zvlastnu logiku, osvojuje si pravo druhych podcenovat a urazat, ale ti sa samozrejme nemaju pravo branit???
Ja si osobne myslim, ze demokracia znamena, ze kazdy ma rovnake prava a plati nan rovnaky meter na meranie .
A trapni su ti, co toto neuznavaju. A nedemokraticki. To je asi pozostatok z minulej diktatury, z ktorej na Slovensku este mnohi zrejme nevyrastli.
filomena54- zelam ti, aby sa ti polepsilo. Z mojej rodiny sa nikto nikdy viac neda napichat, pritom cinskej medicine doverujem, ale nie akupunkture. Opakujem, tymto ludom to robili ozajstni dlhorocni odbornici, a skoncilo sa to zle. Kazdy clovek je original, a v pripade toho muza mu trvale poskodili nervy v nohach. Je invalid.
RNG, kolkokrat nam tu budes este predvadzat svoje zivotne uspechy? Stale dookola to iste, zabudol si uviest svoje IQ:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Si strasne zabavny, heh...
Alternativna medicina je dobrá vec, ale nie vtedy, ak tomu, čo ti robí "terapeut" musíš veriť.
V takom prípade je to podľa mňa obyčajné placebo, za ktoré daš pekné prachy...