Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

tehotna s inym....

Príspevok v téme: tehotna s inym....
liana777

Ludia prosim o radu ...sice velmi sprosta otazka ale chcem vediet vase reakcie .... mam uz dieta s partnerom a cakam druhe dieta s inym ...no chcem si ho jednoznacne nechat .... ake su ryzika ze sa to dozvie ze nieje jeho? musi mat to dieta ked je jeho otec aj rovnaku krv alebo nie? je to proste uz dane ze otec a dieta maju rovnaku?

Leela333

Po prvé sú to "riziká" a po druhé dúfam, že sa to dozvie, keď si ho dokázala podviesť, tak si aj znášaj následky ;-)

olala

ake su rizika ze sa to dozvie ze nieje jeho?

no ja dufam ze velmi velmi velmi velke!!!
ty musis svojho partnera strasne milovat ked ho nechas s kludnym svedomim zivit dieta niekoho ineho.dufam ze padnes na hubu...s velmi velkej vysky.

sewie

waw! zvycajne reagujem pokojne ale teraz sa mi spenila zlc! waw!normalne baby si nevedia najst chlapa lebo vacsina je zadanych a s kym asi?...s takymi co robia decka s inymi...toto je fakt spravodlivost!...waw!ani neuvazujes ze by si sa priznala?...co chudak tvoj partner?!...ma pravo to vediet!

efca

Chces asi vediet, aka je pravdepodobnost, ze sa to dozvie.. Asi 98%-na, kedze sa to dieta nebude na "otca" podobat, co je cudne. Deti sa vzdy podobaju na oboch, premenlivo, raz na jedneho, potom na druheho :). Rizika su nizsie popisane, proste cele zle. Ostava Ti len verit, ze Ti to partner odpusti a prijme dieta za svoje, to je najidealnejsie riesenie.

xxl

aké sú riziká? hanba v rodine a u iných, status kurvy a slobodnej matky, odchod partnera a ťažkosti pri výchove, finančné a morálne ťažkosti a mnoho podobného... mám ešte dalej pokračovať??

Jefitto

Vôbec nie, ale ak ty máš napríklad A a tvoj partner má 0 a dieťa bude mať AB, tak je to v riti :O

Opäť sa potvrdilo, že kurviť sa neoplatí... Všade to hovorím, nikto mi nechce veriť a všetci sa mi smejú. Tak ti prajem príjemný život v klamstve a utrpení :P Hádam sa z toho aspoň poučíš