Potrebovala by som poradiť. S priateľom sme spolu už 4 roky, ale dlhšie mi vadí jedna vec. Nevie sa bozkávať a mne to straše chýba. Tvrdí, že chyba je vo mne, ale mala som vzťahy aj predtým a viem, že to bolo úplne iné a všetci sa somnou radi bozkávali....Tak je to teraz také, že bozky sú takmer vždy len pred sexom :(. Čo s tým?
Dlhoročný pár/problém v bozkávaní
Presne, to som len ja :D (joke)
Ja sa veľmi rada bozkávam a preto sa sama sebe čudujem, ako som bola byť vo vzťahu, kde partner nemal až takú potrebu ako ja, a ako tu už bolo písané, bozkávali sme sa väčšinou až pred milovaním a počas.. Nejako som si na to akoby zvykla pri ňom, ale po rozchode som si uvedomila, že by mi to naozaj veľmi chýbalo.
a ten tvoj o tom vie? teda ale keď ti tvrdí, že chyba je v tebe, to je od neho hnusné..akoby on bol majster sveta v bozkoch :D
a to za tie 4 roky ste sa neprisposobili jeden druhemU? a co ti vadi ze sa rychlo bozkava ci nie vasnivo ci slinta? alebo co? :)
tak ja som spolu s priatelom už vyše 2 rokov, a bozkávame sa väčšinou iba pri sexe a pred ním..už sme neni nejaký pubertiaci že sadneme si na lavičku a budeme sa bozkávať...ale za to pusi si dávame za den vela krát :)