Co znamena ked chlap ma tvrdeho-sex

bella12

co znamena,
byť priťahovaný niekým a mať chuť mať s ním sex neznamená aj milovať ho. Muži sú iní ako my ženy, sú založení viac telesne, sú viac ovládaní sexuálnymi pudmi. Buď radšej opatrná a nemysli si, že jeho vyhlásenie, že by chcel mať s tebou sex je nejakou veľkou poklonou či výsadou - ktovie koľkým ďalším dievčatám to hovorí? Mňa osobne by také vyznanie skôr urazilo - pozerá len na moje telo, ktoré je podobné pekným telám ostatných mladých dievčat. Asi si ešte veľmi mladá, tak si daj na chalanov pozor, v puberte (ale aj neskôr) sú ovládaní hormónmi a ide im skôr o ich vlastné "dobro" ako o dobro dievčat, ktorým "lichotia". Myslíš si, že to, že by s tebou chcel sex, je dôkazom jeho lásky a že z tej lásky by s tebou ostal celý život? Vôbec nerieš penis, ten lásku ešte nedokazuje.

Len sa prosím nenechaj nejakým chalanom prehovoriť na sex, aby si sa necítila zneužitá a oklamaná, keď ťa potom opustí. Ponechaj si panenstvo ako poklad pre toho ozaj pravého, ktorý ťa bude skutočne milovať a vyvolí si ťa za jedinú ženu svojho života. Chalani v Tvojom veku ešte nie sú schopní niečo také sľúbiť a aj dodržať.

J111

Najlepsie tak, ze kazdemu chlapovi, ktory bude na blizku, siahnes medzi nohy a budes mat totalnu istotu:DDDD
Co sa jej stale pytate na vek, vsak ma mozno devat:D a to si nerobim srandu.

M 25

kolko máš rokov?? už nám to povieš?
srandu si budeme robiť určite tak či tak :D lebo sa akosi zamotávaš do svojich zbytočných otázok..
áno, samozrejme, daj každému, komu bude z teba stáť :D

j111

Ked chlapovi stoji pri kazdej, tak je nadrzany /ma v sebe vela semena/ jak taky bujak na parenie:D Ja som bol v nemocnici styri tyzdne, tam som si to nerobil, aby ma niekto neprichytil. Potom ked som prisiel domov, tak som si to raz robil a ani po patnastich minutach som nedosiahol orgazmus, teraz si pripadam jak taky mnich, ani sex nepotrebujem.