Co znamena ked ma muz trvedho penisa? Znamena to ze je vzruseny?alebo ze ho ta zena pritahuje?a co znamena ked mu penis ide trochu do lavej strany?
Co znamena ked chlap ma tvrdeho-sex
bella a jej fanatické kecy!
co znamena,
byť priťahovaný niekým a mať chuť mať s ním sex neznamená aj milovať ho. Muži sú iní ako my ženy, sú založení viac telesne, sú viac ovládaní sexuálnymi pudmi. Buď radšej opatrná a nemysli si, že jeho vyhlásenie, že by chcel mať s tebou sex je nejakou veľkou poklonou či výsadou - ktovie koľkým ďalším dievčatám to hovorí? Mňa osobne by také vyznanie skôr urazilo - pozerá len na moje telo, ktoré je podobné pekným telám ostatných mladých dievčat. Asi si ešte veľmi mladá, tak si daj na chalanov pozor, v puberte (ale aj neskôr) sú ovládaní hormónmi a ide im skôr o ich vlastné "dobro" ako o dobro dievčat, ktorým "lichotia". Myslíš si, že to, že by s tebou chcel sex, je dôkazom jeho lásky a že z tej lásky by s tebou ostal celý život? Vôbec nerieš penis, ten lásku ešte nedokazuje.
Len sa prosím nenechaj nejakým chalanom prehovoriť na sex, aby si sa necítila zneužitá a oklamaná, keď ťa potom opustí. Ponechaj si panenstvo ako poklad pre toho ozaj pravého, ktorý ťa bude skutočne milovať a vyvolí si ťa za jedinú ženu svojho života. Chalani v Tvojom veku ešte nie sú schopní niečo také sľúbiť a aj dodržať.
2J111 dolezite ak ma 9 tak sa s nou nemozeme bavit o sexe...
Najlepsie tak, ze kazdemu chlapovi, ktory bude na blizku, siahnes medzi nohy a budes mat totalnu istotu:DDDD
Co sa jej stale pytate na vek, vsak ma mozno devat:D a to si nerobim srandu.
kolko máš rokov?? už nám to povieš?
srandu si budeme robiť určite tak či tak :D lebo sa akosi zamotávaš do svojich zbytočných otázok..
áno, samozrejme, daj každému, komu bude z teba stáť :D
a ked mi to nepovie,iba chce mat sex so mnou:D to znamena ze chce mat iba sex a ani ho nepritahujem?:D
ti to hádam povie alebo naznačí inak, ako len svojou erekciou :D
a ešte si nam neprezradila svoj vek..
no super,a to teraz jak mam vediet ked muza pritahujem?=D
Ked chlapovi stoji pri kazdej, tak je nadrzany /ma v sebe vela semena/ jak taky bujak na parenie:D Ja som bol v nemocnici styri tyzdne, tam som si to nerobil, aby ma niekto neprichytil. Potom ked som prisiel domov, tak som si to raz robil a ani po patnastich minutach som nedosiahol orgazmus, teraz si pripadam jak taky mnich, ani sex nepotrebujem.
opravujem, nereagovala som teraz na Joo :)