Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

"kamaratka" ma strasne dourazala...

Príspevok v téme: "kamaratka" ma strasne dourazala...
melindaaa

Ide o to, ze mi dlzi peniaze, nie velku sumu, cca 10€ minule mi zaplatila nieco za jedno euro, a teraz mi hovorila, ze mi je dlzna len 5€... Na to som jej povedala aby mi vratila teda 6, ja som zaplatila minule to a to a to....Peniaze sa nazbierali, a ona si asi myslela, ze na to zabudnem, vzdy som vacsinou ustupila, kyvla rukou, doplatila jedlo, zaplatila vstup na nejaku akciu aj za nu kupila pitie ked nemala, pozicala jej na MHD a mnoho mnoho ineho. A ona nemala nikdy snahu vratit mi to raz za uhorsky rok zaplatila nieco za par supiek a za to si robila vzdy strasne zasluhy a este mi to prizvukovala, ze ona platila TO...Keby som to mala zratat tak by mi bola dlzna 3 nasobok ale to som od nej nikdy nepytala, len tu konkretnu za co mi povedala sama ze mi to vrati. Jej argumenty boli v style- ty mas viac tebe to neuskodi... Na to som jej dnes prvykrat povedala, ze si pytam tie peniaze spät( podotykam, nie plnu sumu) strasne sa na to urazila lebo nebolo po jej, lebo som jej neustupila na co bola zvyknuta ze ked nema spolahne sa vzdy na mna, a oponovala som jej tym, ze tie peniaze chcem a okrem toho som si pytala skoro o polovicu menej. Okamzite zacala na mna utocit s vecami dovernymi, hladala vsetko mozme zle ktore este viac prikraslovala, vrtala do ziveho uplne, do veci co ma kedy trapili s ktorymi som sa jej zdoverila to otocila proti mne v zmysle keby som nebola taka a taka, vraj som na peniaze, materialistka atd.hrozne ma zacala urazat, krivdit mi. Na to este napisala v sms vraj uz so mnou kamaratka nechce byt, ze konci a mam si JA prist po tie peniaze co mi dlzi a veci ktore mam u nej.. obidve mame nad 20 rokov. Hrozne ma mrzi ako sa zachovala, ide o princip- bola mi dlzna peniaze za konkretne 3 veci co mi povedala, potom ti to vratim a radsej ako by ich mala vratit ukoncila niekolkorocne udajne doverne kamaratstvo, zo sekundy na sekundu zmenila na mna nazor a jej slova ma dost boleli. Jednoducho, zacala som si vsimat, ze casto sa ulakomi kvoli peniazom, strasne "setri" ale co sa tyka jej frajera na neho minie majland a potom vyplakava, ze nema peniaze, ze ja mam viac a ona tolko nema nepriame povedane- zaplat to ty.
Ked som jej nevysla v ustrety tak spravila toto.

Nikdy by som na nu takto nezautocila, s takymi vecami ktore ju kedy trapili, nikdy by som to neotocla proti nej, nikdy by som na nu nenakydala tak ako ona dnes na mna. Nikdy by som ju silou mocou nechcela urazit, ponizit, potopit a este aj ukoncit kamaratstvo, ale neviem ci nahodou dnes neukazala tu svoju pravu tvar.... je to dovod na ukoncenie kamaratstva vlastne???? Dalsia vec je pisala mi nech si pridem po tie veci z je doma ked som jej zavolala ze uz idem, tak mi arogantne povedala, ze nieje doma, inokedy. Toto si robia kamaratky? asi nie vsak.... strasne mi ublizila. Aj ked mala chyby mala som ju rada, ale strasne mi ublizila tym ako sa zachovala. A dalsia vec je ked je zadobre s frajerom co okrem neho uz nema nikoho iba jeho a jeho kamaratov tak ma s nim po tejto hadke ohovara az to pekne nieje. Takisto ohovarala jeho predo mnou ked sa pohadali... Pretoze sa s nim nemam rada.... teraz budu obaja na mna kydat a mozno mi robit aj zle nemo...ale to ma nestve az tak ako to, ze mi tak ublizila. Chcem spravit jednu vec- ked si pojdem po tie veci- zobrat si ich, povedat jej ze ju mam rada, ze ma to mrzi, ale mi hrozne ublizila a nech sa drzi v zivote... len neviem ci spravim dobre

Kavenka114

mala som podobnú kamarátku, vždy chodila vonku s prázdnym vreckom a vyžiadala si, aby ju niekto pozval, dokonca si zobrala len nejakých 70 korún, po ceste si kúpila cigarety (keď ju niekto požiadal o cigaretu tak nie, nedá) a došla s 10 korunami a že nemá ani na tú mizernú kofolu.

úplne ma dožralo keď som si šla kúpiť nový telefón a chcela som zájsť do podniku, aby som si do neho v kľude vložila kartu sim a sd, nastavila zvonenie atd. Povedala, že nemá peniaze a tak som povedala, že ju pozívam. Ja som si dala jednu kolu a ona? Laté, minerálka a kola.

Mala ísť na oslavu a už krivila ústa keď sme jej povedali, nech kúpi tomu chalanovi aspoň čokoládu.

A o mesiac na to mali voľný byt a miesto toho aby mi zavolala či neprídem, mi zavolala, či jej nedám tabak do vodnej fajky.

A zhruba tu sa skončilo naše priateľstvo a neľutujem to. Hlavne keď viem, že sa nezmenila lebo od našeho spoločného známeho počúvam do dnes že od neho žiada aby čosi platil.

Ozaj potrebuješ takú kamarátku?

kobylka

Co mam robit ak ma slovne napada byvala kamaratka.Mam pocit ze je psychicky narusena,preto som aj ukoncila priatelstvo, no ona sa vzdy po nejakom case ozve a v smskach ma uraza, nadava do k...a pod.pri tom ma 2 male deti, viem ze dokonca pije,je nespolahliva a viem ze je schopna fyzicky ublizit,lebo svojho priatela napadla niekolko krat a dost tazko zranila,no on sa to bal nahlasit co bude potom,taktiez uraza dodnes dalsie baby a slovne napada a vulgarne krici na ulici. Mna dnes opat slovne napadla aj priatela tak som ju sla udat,no pochybujem ze z toho nieco bude a neviem co robit,mam strach vyjst z bytu zije v nasom vchode.Poradte co sa da robit,kde sa mam obratit?

lulu22

nečítala som všetky príspevky..
ale po prečítani tvojho hlavného som si povedala, že určite nemôžete mať nad 20rokov a ak hej, tak to sa veľmi čudujem, že máte takéto detinské chovanie..

Napíšem príklad.. mám dobrú kamarátku. Naša spoločná kamarátka mala narodeniny a boli sme jej kupovať darček, platila ona a ja som jej povedala, že potom nech to rozráta, aby som jej polovicu dala.. povedala, že šak potom..za pár dní som si na to spomenula a vraví mi, že nech to nechám tak... a potom o mesiac mala ďalšia spoločná kamoška narodky a tej som darček platila ja.. a vôbec nám nezáležalo, že ktorý bol drahší, ja som si peniaze od nej takisto nepýtala.
Takéto veci sú úplne nepodstatné, ak sa samozrejme nejedná o nejakú vyššiu sumu a ak ste obe zamestnané...
A tiež keď spolu ideme von, raz platím ja, raz ona.. a vôbec to nemáme vypočítané, že ktorá je narade : ) :D
Tak ak ti to tak vadí, plať si sama za seba..

xxxxxxxxxxxx

takuto "kamaratku" som mala aj ja ... bola to velka kamoska pokial som jej platila drinky a podobne... akonahle som si povedala tak uz dost ja si tiez chcem nieco usporit zacala som sa vonku spravat tak ze vypytala som stale kolo ona pravdaze povedala druhe platim ja.../nikdy to druhe nepytala/ tak reku dobre dopili sme tak som jej povedala no co ides po to druhe kolo? tak s vyhukom na mna pozrela, zacala s takym neznesitelnym ksichtom vytahovat drobaky z vreciek akoby sa jej vobec nechcelo a cakala ze poviem ale nechaj tak ale nenechala som cakala som vytrvalo :-D az nakoniec mi zobrala nieco pit... no a od vtedy uz ma tak casto von nevolala :-DDD a teda ani ja ju pochopila som o co jej islo celu dobu ze jej islo len o to s niekym ist von aby nebola sama a mohla balit chlapov a opit sa zadarmo. Potom si nasla podobnu obet :-D odvtedy ked niekam idem pytam len sebe, peniaze nepoziciavam, ked niekto vypyta mne tak vezmem spat...

takze mila moja pisem ti ze toto nebolo kamaratstvo ;) aspon nie z jej strany..len si jej vyhovovela v tom co potrebovala.

lochness

melinda, spravne, uz sa ti ukazala co je zac, sladke reci a uslzene esemesky prosiace o odpustenie nech si strci, asi jej doslo ze odohnala od seba "zdroj prijmov" tak ta chce naspat, sak kto bude za nu platit nie... zvladla si dobre, uz sa len skus nad to povzniest a zabudnut a nereaguj na nu, nestoji ti za to...

ja to poznam ciastocne, mala som roky najlepsiu kamosku od ZS az po VS, uz pocas gymka zvykla robit sceny, urazala sa bez dovodu lebo jej robilo dobre ked som za nou ja blba doliezala a odprosovala ju aj ked som nevedela cim som sa voci jej velicenstvu previnila... ale ked mala doma problemy tak utekala ku mne spat a to uz som jej bola dobra... az na VS sa ukazala, zacala ma kadejako ohovarat ignorovat ma, tak som si povedala whatever nepotrebujem ta a padol mi kamen zo srdca :)

neboj najdes si lepsiu priatelku, nepotrebujes sa uspokojovat s takou spodinou hysterickou

Mrska Silvuska

melindaaa...vy mate s kamoskou obe nad 20dsat rokov??? prepac, ale ked som citala tvoj prispevok, myslela som, ze to pise nejaka kočka zo zakladnej skoly...
co riesis? ved plat ty za seba, bodka. potrebuje pozicat? sorry zlatko, ale nemam. a uplne najlepsie by bolo povedat, ze sice mas, ale dala si si zavazok setrit, tak setris:-)
a hlavne si myslim, ze toto nie je ta PRAVA priatelka....
drzim palce k spravnemu rozhodnutiu:-)...v zivote ta postretnu omnoho zavaznejsie veci, ako cicajuca kamoska...)))

melindaaa

no stretli sme sa, uz po mne nebliakala, ale rozpravala neprestajne asi 10 minut, takze presne ani neviem co mi hovorila, ja som jej povedala len tie 3 vety ktore som chcela, povedala som jej , ze mi strasne ublizila tym ako sa zachovala ze som sa uz o vselicom pohadala s kamaratkami, ale nie nikdy takto, ze to bol najvacsi zaker, a popriala som jej dobre do zivota....objala ju, odisla som prec, uz jej frajes tam postaval a tvaril sa velmi dolezito a namyslene ako keby som bola na jeho uzemi ako keby som mu robila nieco zle, had jeden a potom mi prisla sms ze ju to mrzi ako mi ublizila, nech jej prepacim.. ja ze nech ona mne prepaci.. koniec end... citim odstup od nej... nemam potrebu momentalne byt jej kamaratkou... proste uplny blok a odstup