Aký máte postoj k tomu že váš frajer/frajerka trávi veľa času na fb, prípadne na pokeci, máte obavy čo tam robí? Máte heslá svojich polovičiek?
prezeranie fb frajerovi
ja to chapem, neviem, kolko mas rokov, ale ked budes troska starsia, budes to uz asi brat inak
zalezi velmi od toho, aky clovek to vlastne je, s kym si
ak je niekto chronicky klamar, podvadzac, flirtovac a zahybac, tak ty s tym vela neurobis
mozes takeho len kopnut do riti
ak chalanovi na tebe zalezi a ty si dostatocne sebavedoma, vyrovnana, mas vlastny zivot, vlastne zaujmy,nesledujes kazdy jeho krok, teda nie si stihacka a mas v sebe istu lahostajnost (do istej miery), nazvi to ak chces aj nieco ako 'byt cool', tak sam bude chciet byt hlavne s tebou a nebude nejak extra vyhladavat ine kontakty
a je uplne normalne, ze sa bavi aj s niekym inym, okrem teba, vsak potrebuje aj ine kontakty, vsak je clovek
ak ta ten tvoj ma rad a vies, ze ta nepodvadza a je k tebe fajn, tak neries
no to sebavedomie u mna je dosť zlé to viem už dlhšiu dobu..ale neviem čo mám robiť. ale tak proste teba netrápi či si s niekým nepíše hoci len tak nezávazne proste mne by to neskutočne vadilo a idem sa z toho pocitu zblázniť
nemozes mat kontrolu nad inym clovekom, ani ho vlastnit alebo mat prehlad o vsetkom co robi
to sa neda, skus si zdvihnut vlastne sebavedomie a sebadoveru, bude to potom lepsie :-)
mám...aj on aj ja...ale skôr to je na úrovni že: mojo choď pozri sa čo mi napisal..chod pozri si fotku..alebo po pripade ked nema k dispozicii internet tak či mu neskontrolujem maily...nekontrolujem jeho maily sama od seba nemám to za potrebné..ani nič podobne..ani on mne..dôverujeme si..
ten moj ma určite nepodvádza, ale tak ja som asi paranoidná pretože furt na to myslím ked ho vidím prihláseného na pokeci alebo tak a potom si domýšlam veci...je pre mna dosť dôležitý tak ma to dosť trápi
nesledujem, nemam hesla
ked ta chce podviest alebo oklamat, urobi to
ak musis partnera kontrolovat a sledovat, aby ti nieco nevyviedol, taky vztah nema vyznam
mne je to jedno... ak nieje so mnou spokojna tak nech si najde niekoho ineho a ja si tiez najdem niekoho kto spokojny bude a hotovka... nejako takto ze som prezeral ucty som to riesil v prvom vztahu a vtedy som pochopil ze to nema zmysel...