prezeranie fb frajerovi

alenka_maxova

ja by som bola zvedava, ake pochybnosti by si mala, keby neexistoval pokec a fb. To by si mu asi kontrolovala mobil...a keby nebol mobil? :D Myslim, ze vsetci ti tu dobre radime. Skus sa vedome zbavit tejto svojej "pliagy", inak mozes prist o niekoho, na kom ti zalezi :)

lost

inac by som bol zvedavy, ako by si niekto zapamatal partnerove heslo, ak by to bol IT paranoik a mal by heslo v style, citujem "Jua7%$#af6Amb0A9)a83ba%2#pa" koniec citacie.. :)

anonymka23

Partnera nemám, ale keby som nejakého mala, myslím, že by som na nete celkovo trávila menej času a radšej bola s ním. A heslo by som od žiadneho nežiadala, veď každý ma predsa svoje súkromie a keď s niekým si, tak mu predsa aj dôveruješ, nie? Dôvera a komunikácia s partnerom by podľa mňa mali byť základom každého vzťahu a žiarlivosť tu nepatrí, pretože tá ničí lásku, tak si daj na to pozor, petronela-a.

lost

A domyslanie veci (tj. simulovat rozne situacia co moze frajer kde robit) je podla mna velmi nezdrave pre vztah..

A to nie len v partnerskom vztahu, ale vseobecne..

Napr za mojho mládí som chodil von s kamosmi a neviem z akeho dovodu si moja mama myslela (domyslela si) ze fetujem :-)

Mne to bolo uplne jedno co si domysla (Bohu vdaka za moju genialnu povahu, flegmaticku) ale ju to zralo :D

Cize hadaj preco pisem ze je to "nezdrave"

Mnoho krat to clovek z "tretieho uhla" nevie posudit, preco su veci take ako su..

lost

Existuje nieco ako pravo na sukromie ;)

A namiesto toho aby si sa stazoval na Internete by si sa mala porozpravat s frajerom..

alenka_maxova

petronela, spravaj sa k priatelovi tak, ako by si chcela aby sa spraval on k tebe....Ty by si chcela, aby ti neustale nedoveroval, podozrieval ta a stale ti prezeral tvoje sukromne veci? Ver, ze by sa ti to nepacilo a ze by si v takom vztahu nechcela byt. Je len otazkou casu, kedy to zacne vadit jemu. To, ze je prihlaseny na pokeci alebo Fb neznamena, ze tam hned daku babu bali. Urcite ma vela kamosov a kamosiek a pise si s nimi. Zapamataj si, ze ked mu ty das istotu, oporu a ukazes mu, ze ma tvoju 100% doveru, nebude mat ani najmensi dovod hladat si inu...Ak vsak budes podozrievava, nedoverciva, stratis ho...bacha na to :)

Maoam

jaj, no ale s tym este mozes dost urobit, asi si vnutorne dost neista, s tym sa da ale vela urobit, ak budes sama chciet

no a mas dost malo rokov, ked naberies viac skusenosti, bude to snad lepsie

petronela-a

no mám 23 :) ja som strašne žiarlivá a tak snažím sa to kontrolovať aj ked to proste nejde :D práveže on je ku mne uplne super milý všetko každý víkend je so mnou nechodí von s inými bezomna všade zatial chodíme spolu..tak ja niekedy tiež nechápem prečo žiarlim že asi nemám dôvod ale proste som už taká

Maoam

no a pytala si sa, ci by mi to nevadilo, tak vies co, ak chce byt s niekym inym, nech si je :DD

vsak kvoli jednemu chlapovi sa fakt nezblaznim ;-)