Ahojte, čo Vám pomohlo pri vypadávaní vlasov? ale fakt len zaručené prostriedky, dosť sa mi to na tej hlave preriedilo. Mám 26, určite to mám aj geneticky dané, ale niečo na to predsa musí existovať.
Vypadávanie vlasov
a rovnica, plesaty chlap rovna sa nadbytok testosteronu a tym padom, plodny, zdravy, je prekonana chujovina. naopak, zdravy nie je, citacia zo stranky o alopecii: "Pri redukcii testosterónu vzniká dihydrotestosterón (DHT) a ten sa vo zvýšenej miere viaže na bukové štruktúry a narúša ich energetický metabolizmus. Vlasové cibuľky sa oslabujú a postupne odumierajú, čo sa prejaví vypadávaním vlasov." cize dajak treba zabranit vzniku toho zleho DHT
alternativne co som pocula: urinoterapia (nastuduj si) alebo potom tie rozne doplnky na upravu hladin hormonov, resp. aby nedochadzalo k tej zlej premene (spytaj sa RNG), to vypoveda ze v organizme nie je vsetko koser, ked chlap plesatie a este k tomu v mladom veku
Asi Ta veľmi nepoteším, jediné, co na to pomáha je transplantácia vlasov. Všetky tie vodičky, tinktúry sú len dobre na vyprázdnenie peňaženky. Môžeš si doplniť zinok, vitamíny v tbl. , pripadne zájdi do dermatovenerologickej ambulancie, ale rôznym reklamám never, budu to zbytočne vyhodené peniaze.