Som momentálne single, a tak som bol nútený na čas sa vrátiť k svojim pubertálnym zlozvykom. Onanujem každý deň, a tak mám možnosť si podrobnejšie prehliadnuť vlastný ejakulát. Všimol som si, že sa v ňom nachádzajú akési častice, pripomínajúce svojou konzistenciou tuhé huspeninovité žmolky alebo tuhší sopeľ. Sú priehľadné a majú žltú farbu. Nikdy predtým som také niečo nevidel. Nič ma nebolí, aj pocity pri ejakulácii sú stále rovnaké, no toto je mi fakt čudné. Ďakujem vopred.
hrudky v ejakuláte
aj ja uz som si to vsimla... ked som sa po tom utrela vreckovkou tak som tam videla take zelatinove kusky :)
no Petrik ja neviem či to ma vždy,ale už som si to viackrat všimla,viem,že sme obaja zdravy a nemame problemi,tak je to normalne.určite si zdravy chlap!neboj.
aha, no ten moj je tiez taky rychlovzrusivy, takze to sedi :-) ono tie hrudky je asi vlastne len zaschnute semeno zastavene na ceste von, ze..?
ariela, to naozaj? zaujiiimave..
markketa, a tvoj partner to mava vzdy? alebo napr. ked nemate dlho sex?
je to uplne normalene ze sa v ejakulate nachadzaju aj casti akoby zelatinove, oni v priebehu 20 minut po vystreknuti skvapalneju. je to uplne normalne
tak ja si myslim,že je to normalne,lebo som si všimla,že aj moj partner to ma a sme obaja zdravy.určite je to normalne!