Je to správne ?

Príspevok v téme: Je to správne ?
Peter.s

Po určitej dobe som prišiel na to že moja žena má iný názor na jednu vec ako ja. Ide o to že moja žena stretne na ulici nejakého známeho ktorého ja vôbec nepoznám a nikdy som ho nevidel a ona s ním ide na kávu či na pizzu alebo na nejakú večeru. Možno som žiarlivý , ale mne by NEVADILO keby šla s nejakým chlapom ktorého poznám aj ja , nejaký spoločný kamarát a nie cudzí muž o ktorom nič neviem. Pýtal som sa jej či by jej bolo po chuti keby som ja chodil von s nejakou cudzou ktorú by som stretol na ulici a ona mi na to nič nepovedala. Možno cítim nejakú krivdu keď ja chodím do práce, makám aby sme šli niekam na dovolenku, alebo si niečo kúpili a ona si medzitým vyhodí z kopýtka. Chcem vedieť vaše názory či je to v partnerstve prípusnté , alebo nie , vaše skúsenosti ... ďakujem

zewa

Teba asi viac stve, ze ty nikam nechodis. Tak mas teraz moznost ist do baru na futbal, tak zober kamosov a oddychni si aj ty.

Dadula56

Podla mna je to normalne, lenze zasa je to tiez iba moj nazor :) Ja partnera nekontrolujem s kym a kde chodi, on mi to aj tak povie sam, takisto ja jemu z vlastnej vole oznamim, ze idem/bola som tam a tam, pridem vtedy a idem s tou/tym.

Anaya

Ja by som nešla na večeru/pohárik/atď sama s iným mužom, ak som zadaná a tobôž nie s niekym, koho by môj chlap nepoznal. A je jedno, či by to môjmu priateľovi vadilo alebo nie. Skrátka mi to príde nevhodné. A tiež by som to neakceptovala opačne.
Toto je však môj názor, niekto to môže brať úplne ináč.