Miluje ma?

Príspevok v téme: Miluje ma?
Kimberlly

Som zaľúbená do jedného chalana! On je zlatý, vtipný,... Smejeme sa spolu atď! Ale furt do mňa zapŕda, provokuje ma, ale neuráže ma, len tak zo sradny!! No a keď niečo hovorím a hlavne pre všetkými tak sa na mňa tak krásne pozerá a usmieva sa na mňa!! :) Neviem či ma neznáša alebo ma má rád alebo neviem čo!! ):
Prosím odpíšte mi Dakujem!! :)

Kimberlly

No dúfam že mmáš pravdu! Ale rada si spomínam keď som prišla do triedy tak sa ma pred polovičkou triedy opýtal či ho mám rada! :D a keď mu poviem že nie tak bude smutný! Tak som mu povedala že ho mám rada tak taká žiara v očiach! :D No alebo stále ku mne chodí a niečo sa ma pýta aj také odveci!! :DDD

Jefitto

Jasne, že chcel aby sa bozkavali však sa spametaj omg... nie sme v stredoveku. MYsliš, že dneska 12 ročne ciganky maju problem porodiť dieťa? 15 rokov je dostatočný vek na objatia, bozky a podobné veci... sex má ešte čas...

kukucko

V tom veku su to prejavy lasky. Hm, ale v tom veku je laska a priatelstvo skoro to iste. Chcela by si od neho aby Ta objimal a bozkaval ? Alebo nebodaj aj nejaky ten sex ?

Jefitto

Poznám aj také prípady, že chlapec začal "chodiť" s dievčaťom v škôlke. A boli spolu až do smrti. Nič krajšie si neviem predstaviť...