Som zaľúbená do jedného chalana! On je zlatý, vtipný,... Smejeme sa spolu atď! Ale furt do mňa zapŕda, provokuje ma, ale neuráže ma, len tak zo sradny!! No a keď niečo hovorím a hlavne pre všetkými tak sa na mňa tak krásne pozerá a usmieva sa na mňa!! :) Neviem či ma neznáša alebo ma má rád alebo neviem čo!! ):
Prosím odpíšte mi Dakujem!! :)
Miluje ma?
Ja si myslím že ťa miluje! Čo vy na to?
A ako mu mám jemne ale že jemne naznačiť že sa mi páči?? ?:)
No dúfam že mmáš pravdu! Ale rada si spomínam keď som prišla do triedy tak sa ma pred polovičkou triedy opýtal či ho mám rada! :D a keď mu poviem že nie tak bude smutný! Tak som mu povedala že ho mám rada tak taká žiara v očiach! :D No alebo stále ku mne chodí a niečo sa ma pýta aj také odveci!! :DDD
rozhodne sa mu pacis, tak tomu nechaj volny priebeh a uvidis ako sa to vyvinie:)
No a máme skoro úplne rovnaké záľuby! :DDD
Jefitto presne ja sex ešte nechcem!!!!
Jasne, že chcel aby sa bozkavali však sa spametaj omg... nie sme v stredoveku. MYsliš, že dneska 12 ročne ciganky maju problem porodiť dieťa? 15 rokov je dostatočný vek na objatia, bozky a podobné veci... sex má ešte čas...
V tom veku su to prejavy lasky. Hm, ale v tom veku je laska a priatelstvo skoro to iste. Chcela by si od neho aby Ta objimal a bozkaval ? Alebo nebodaj aj nejaky ten sex ?
Poznám aj také prípady, že chlapec začal "chodiť" s dievčaťom v škôlke. A boli spolu až do smrti. Nič krajšie si neviem predstaviť...