Prilis rychlo sa spravim

Príspevok v téme: Prilis rychlo sa spravim
Matooo1

Ahoj poprosil by som vas o radu s priatelkou sme nedavno zacali so sexom zatial cca do 10krat no mam problem pri sexe sa strasne rychlo spravim s kondomom tak cca 2min a bez kondomu parkrat zasuniem a uz mam chut ejakulovat ked ma priatelka robi ustami alebo rukou tak je to pohode vydrzim aj 10-15min.Uz mi to zacina byt pomali trapne ked ho musim kazdu chvilu vytahovat aby to uz nebolo neviem ci to je tym ze so sexom este len zaciname a ci sa to casom zlepsi alebo mam zajst doktorovy ale s doktorom by som to zatial riesit nechcel priatelka povedala ze to chape ze je to premna nove a vzdy sa snou dohram rukou alebo jazykom ale chcel by som ju vediet spravit aj pri sexe aby bola stastna niesu nejake techniky ako to zlepsovat a oddalovat? |Prosim poradte este vek ja mam 21 a priatelka bude mat o 2tyzdne 18 dakujem za seriozne rady ahoj.

bubo28

kegelove cviky, nos ho v kalhotach stoporeny-bude menej citlivy, pri honeni skus sam odialovat...trenovat sa...resp ak tak sa sprav par hodin pred sexom...

M 25

takže, čo ti ja osobne môžem poradiť , najprv sa hrajte so sebou, nech ta prvý krát ona spraví a druhé kolo dajte sex..

Matooo1

A este by som chcel dodat ze sex mavame tak cca raz dotyzdna niekedy ani to ale sam sa robym skoro kazdy den neviem ci stym mam prestat alebo co sakra ak mal niekto podobny problem prosim poradte:(