Mačička v lete

Jessi_1111

Ten mokrý uteráčik skús, ja mám doma mačičku, maličké mesačné takmer mačiatko a kocúrika. Vyplazený jazyk majú furt, keď im je teplo...od vody sa ani neodtrhnú..netreba im dávať ťažké veci papkať, a studenú vodičku, čo najčastejšie nech pije...:-) Prajem Vám, úspešné prežitie týchto nenormálnych horúčav...:)

Blondula

moje macky spavali vzdy vo vani,umyvadle a dlazke...na studenych a tmavych miestach.pokym macicku nekupes odmalicka,ani to neskusaj :D

Marusska83

Ja môjmu peržanovi nechávam otvorenú skriňu aj kúpelňu.Vyhľadáva si studené miesta,na mokrý uterák si neľahne vôbec ale dávam mu keď som doma na chrbátik namočenu kuchynsku utierku papierovu.V lete ho stále dávam ostrihať.

Bluella

Postav do izby -do kuta,ktory je vzdialeny od miesta kde cica mica lezi ventilator.Tiez to pouzivam,je to aspon ake take riesenie.Nekupala by som ju.

dazdovka666

Mozes jej aj spristupnit najchladnejsie miestnosti v byte, trebars kupelnu... Ak napustis vanu studenou vodou, bude tam este chladnejsie. Nezabudni na pravidelny prisun vody, po byte rozostav par misiek a ak to zvladnes, kludne obcas jej daj vlaznu vodu pomocou striekacky rovno do papulky.

Deria

Urcite ju nesprchuj, zvierata mozu tiez dostat kolaps. Mozes jej vsak prestriet na zem mokry uterak, ak bude chciet, lahne si nan.
Zaujimave, ze moje vtaciky sa napr. nikdy nekupu, ked je prilisna horucava, aj ked maju vodu na kupanie stale k dispozicii. Ale kupu sa vsetci vtedy, ked vonku prsi.:) Pochybujem, ze v takych horucavach sa ide macka v prirode okupat. Zvierata vedia asi preco.