ano, bez problemov. rovnako tak bez telky, satelitneho prijimaca a radia. a nie je na tom nic tazke. ved aj tak...
pozeras reklamu a kazdych par minut ti ju prerusia nejakym stupidnym dokumentom o cestovani alebo diskusiou, z ktorej sa mozes nieco dozvediet? to kde sme?! :) a potom, clovek sa vecer tesi na suhrn vrazd, dopravnych nehod, poziarov, vyskoceni z okna... lebo ved pocas dna mu urcite ziadne nove problemy nepribudli a vecer je sviezi ako rybicka, a oni mu tam pustia nejake posrate krasy yellowstonskeho narodneho parku?! haloooo! ;)
som sice na linkedin.com, ale to z profesnych dovodov a to ani nie je taka ta typicka socialna siet. cim mensi je socialny okruh, tym pevnejsie su vazby v nom, povedal by som. uz len z casovych dovodov.
zhodou okolnosti som v tychto dnoch zdielal nejake fotky s niekym z tohoto fora a to skutocne lajkovanie, cez vety, emotikony, ale najma v realnom case, bolo velmi prijemne a aj napinave. nehovoriac o tom, ze tolko zabavy som nezazil za mrte rokov uz. a rozhodne ma to potesilo viac, nez keby to bolo 40 lajkov zo 45 fotiek niekde v galerii na webe. :)
vobec sa toho neboj, hop, a pokojne sa odstrihni. su fony, su sms, mms, je icq, je skype... kto s tebou byt chce, ten si sposob najde.