Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

nemam odvahu sa holit "tam dole"

Príspevok v téme: nemam odvahu sa holit "tam dole"
eva2574

ahojte baby, ako je to mozne, ze sa bojim holenia tam dole? sialene rychlo mi rastu chlpky, uz sa vidim, ako sa cele dni len mrvim a som nesvoja, musela by som sa holit kazdy druhy den, moja pokozka by potom vyzerala ako po utoku kanibalov... ale na druhej strane uz nechcem chodit zarastena (prosim nepohorsujte sa, ale ked nemam ziadneho partnera, pre koho to budem robit? mne to nevadi)... a okrem toho mi zarastaju chlpky, strasne... bude to vyzerat nechutne... pomozte prosim.. ako to vy zvyknete robit?

deff

ono kazda pokozka je ina a nie kazdy znesie to co vacsina ludi.. ludia sa holia preto, aby sa v prvom rade citili pohodlne - a ak ta to ma pichat a skriabat a zapalovat sa, tak to ma presne opacny efekt... ja mam tiez strasne citlivu pokozku, hlavne teraz v lete ked je horuco tak sa mi lahko zapaluju a zarastaju chlpky vsade... mozes to robit tak, ze sa nebudes holit, ale len zastrihavat na kratsie :)) je to mensie zlo kazdopadne

Liliana65

Ale ak tak sa nehol každý druhý den, zase nenarastú ti na takú dlžku ako máš asi teraz (predpokladám), tak rýchlo a teraz ked je teplo, to by mi moooc vadilo... Ak máš dobrú "žiletku" a dezinfikovanú a využiješ teplú vodu, nech chlpky zmäknú a použiješ dobrý gél alebo penu, tak nevidím problém, prečo by si mala mať problém. Poprípade po holení si to potri kalciovou masťou alebo detským púdrom a malo by to byť určite v pohode