UPJS LF

Solomon

xyz, mozno to niekoho aj baví :) ps: mam z anglictiny CAE certifikat :)) a fakt sa nechcem chvastat, ale cely rok som pravidelne na sutaznej urovni sportoval a navyse viem matematiku a fyziku ;) o to nemaj strach :) kedze som par rôčkov chcel ist na informatiku tak sa v tychto veciach dost dobre vyznam, nuz a rok pred maturitou hop som sa rozhodol pre medicinu :).

xyz

megan. budem trápna..ale dám ti na azet (gabika_81@azet.sk) tam ti dám potom svoj normálny e-mail.. nechcem ho tu vycapovať... :)

xyz

megan. budem trápna..ale dám ti na azet (gabika_81@azet.sk) tam ti dám potom svoj normálny e-mail.. nechcem ho tu vycapovať... :)

xyz

Solomon - no môj zlatý, ty sa porovnávaj jedine sám so sebou...Ozvi sa mi tak o 3-4 roky, či ešte stále patríš k TOP10 študentom a o 20 rokov či patríš aspoň k TOP100 lekárom... garantujem ti, že s takým úžasným prístupom aký máš... :) A ľutujem ťa, že si sa musel vzdať všetkého svojho mimoškolského času. Možno som sa ho ja nevzdala a neprešla tieto podklady 6x ( :D :D :D :D ) ... :)) No urobila som si jazykové certifikáty, zmaturovala z úplne iných predmetov ako ty ( matika napr. hovorí ti to niečo???), nemala som celý jeden rok ani biolu, ani chémiu a knihy na UPJŠ som po prvýkrát (!!!!) otvorila 4 dni po maturách (t.j. 22 dní pred prijímačkami, nevidela žiaden príklad, neprešla som celú genetiku, celú organiku ani všeobecnú chémiu..čo keď si zoberieš, napísala som len o nejakých 100 bodov horšie ako ty.. tak je to na zamyslenie... prepáč, ale takýto prístup ma maximálne vytáča... a potom hovoria o študentoch medicíny ako o namyslených idiotoch, ktorí sa nevedia vpratať do kože a myslia si o sebe, že sú nadľudia. Ach... A už len preto to nechám tento rok plávať, aby sme sa stretli o rok a ti ukážem svoju TOP10 s tým, že som rok študovala matiku, fyziku a opäť neprešla tie knihy 6x :D :D :D ... We'll see... Ale prajem ti, by z teba bol dobrý lekár, je ich málo...

megan

Nemyslím si, že tu niekto plače.. aspoň ja osobne nie..ja som tam chcela ísť z presvedčenia..a i keď sa ľudským lekárom tak predsa len budem doktor.. a nemyslím si, že je to len o tom, že sa všetkého vzdáš, síce je to podstatné v tom ak si ideš za svojím cieľom, ale každý si svoje ciele dosahujeme ináč

Solomon

Plačete a malo preto robite, presiel som to cele 6 krat a som v top 10 v poradi... Pochopte uz ze treba proste makať ak nieco take chcete dosiahnut. A vzdat sa zabavy , spolocenskeho zivota, podriadit vsetko priprave !

megan

ked mi das svoj mail tak ti odpoviem na vsetky tvoje otazky :D.. ale chybali mi vacsinou po 10 bodov ale pod druhou hranicou v martine som bola raz tam asi len 9 pod prvou ale tam som nechcela ani ist v blave 2 krat a v kosiciach 3 krat.. lenze ja som sa na kazde prijimacky ucila tyzden do blavy dokonca 2a pol dna(3000 padlo).. na tieto asi 5 dni .. 2 krat som prešla biologiu a raz chemiu aj to asi 600 otazok som nevidela.. a dodrbala som to kvoli tomu ze som nemala cas prejst vsetko :D a študujem na inej vyške podobného charakteru cize casu nieto na podrobnú prípravu