Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

"idem na jedno"

Príspevok v téme: "idem na jedno"
erika-kika

Dievcata, zeny, aj vas drahy chodi na "jedno" a je tam 3 hodiny?
Ked sme spolu este nebyvali, tak mi to nevadilo, ze chodi s kamaratmi von. Ale odkedy spolu byvame a vidim, ako je to casto, tak mi to vadi. On sa este aj spyta, ci moze ist. Keby som povedala, ze nie, tak ho vraj riadim. Ked sme sli spolu byvat, bolo to preto, ze sme chceli byt spolu a zrazu je coraz viac s kamosmi a ja si vymyslam program pre seba, aby som sa sama nenudila. Nechcem, aby sme boli spoli stale, ale kazdy druhy den chodit na pivecko s kamosmi mi pride vela.
Mate nieco podobne? Ako to riesite?

0vecka

2 bebee jj to teda ratame :) a ked chrapu tak sa to nasobim 2+,5 za roztahovanie sa v posteli a dalsie 2 za skore ranne budenie....

bebee

neboj, uz frajerom ani dlho nebude, ked ho budes dirigovat. Chlapi rataju do spolocne straveneho casu aj hodiny, kde spia vedla zeny, takze s tebou travi aj tak najviac casu...

0vecka

inak 3 hodky mi prid vela ak je to tak casto a cez pracovne dni ... ale zase podla mna prehanas popripade si vypichla extremny pripad...

xdanielax

Vravis, ze spolu byvate.
Ty by si si to predstavovala ako? Co by si chcela robit, keby partner na to pivko nechodil? Zrejme mas nejake predstavy, tak skus povedat.

Mimochodom, je celkom bezne ist na "jedno" alebo na "kavu" a stravit tam 2 hodiny ved to je jasne ze tam nejdem vypit pivo a dom.