"idem na jedno"

Príspevok v téme: "idem na jedno"
erika-kika

Dievcata, zeny, aj vas drahy chodi na "jedno" a je tam 3 hodiny?
Ked sme spolu este nebyvali, tak mi to nevadilo, ze chodi s kamaratmi von. Ale odkedy spolu byvame a vidim, ako je to casto, tak mi to vadi. On sa este aj spyta, ci moze ist. Keby som povedala, ze nie, tak ho vraj riadim. Ked sme sli spolu byvat, bolo to preto, ze sme chceli byt spolu a zrazu je coraz viac s kamosmi a ja si vymyslam program pre seba, aby som sa sama nenudila. Nechcem, aby sme boli spoli stale, ale kazdy druhy den chodit na pivecko s kamosmi mi pride vela.
Mate nieco podobne? Ako to riesite?

alibi

po-radca ako sa nehnevaj ale svoj zivot radsej presexujem a prepijem s kamosmi po akciach pripadne nejake kraviny porobim ako stravim zahrabana v praci

alenka_maxova

ovecka, ale ved ty nemozes vediet na com poradca maka, o co sa snazi a ako zije :) Takze mozno po nom ostane viac ako len prispevok v diskusii :)
A poradca, partner eriky-kiky je asi jednym z tych, co sa potrebuju ventilovat prave tymto sposobom. Tiez tomu nerozumiem, som inak zalozena, ale ked uz tak zije, mali by mat aj spolocne zazitky. Nie len "ja idem na jedno a ty si sed doma" :)

po-radca

to akoze nema iny program len sediet s kamosmi na pive? kolko casu tak zabije? preco nerobi nieco uzitocne? ja sa stale stazujem ako mam malo casu na pracu, co vsetko by som chcel stihnut a neni kedy. nechapem ludi, ktori tak zabijaju cas. o co im v zivote vlastne ide, len ho prezit, prejest, prepit a presexovat? a co po nich ostane?

alenka_maxova

neriesim nic podobne u seba. Ale u kamosiek casto. Ja som za to, aby mali partneri dostatok casu sami na seba a na svoje konicky a priatelov. A potom vyhradeny cas aj na spolocne aktivity a spolocnych kamosov. Nejde to tak, ze len jeden partner chodi von a ten druhy si musi vymyslat nahradny program. Porozpravaj sa s nim, ci by ste nahodou s tymi jeho kamosmi nemohli ist niekedy viaceri na turu kdesi do hor. Alebo ist si posediet spolu vsetci. A zas na oplatku ho ty obcas "pustis" sameho niekde...