Pred 3 tyždnami som bol u urológa lebo ma pobolieval pravý semenník.Povedal,že to mám len preťažené,nič viac.A hmatal mi aj ľavé.Chcel som mu aj povedať,že na ľavom vajci mám takú ako keby žilu,ktorá nebolí KEĎ si ju stlačím.Dočítal som sa,že to môže byť " varikokela ".Ale bol som ticho,kedže by mi to on povedal,nie ? ked mi hmatal to ľavé vajce.Keby to bola teda tá "varikokela" má to nejaké iné nežiadúce účinky,okrem neplodnosťi ? A to znamienko.V strede penisu sa mi objavilo znamienko,nevytŕča,len ta tak na mňa pozerá :-) Je to normálne ? Dokonca,som si objavil aj znamienko na chodidle,presne na päte.Ďakujem.
Varikokela + znamienko.
Tak mne teda tvoje znamienko určite nevadi... nemalo by sa nič stať ani po kvalitnej suloži... iba ak by si ho poškriabal a poriadne hlboko
Ono ma ani nebolí to znamienko,ono je len ploské zarovno kožou.Dúfam,že to tak nevadí.A dakujem za odpovede :-)
Čo sa týka tej žily na vajci, tak je to niečo také ako krčova žila na nohe. Okrem neplodnosti nehrozí nič iné. Aj o tej neplodnosti by som pomlčal, keďže máš napadnuté len ľavé vajco, pravé bude stále funkčné. Takže genetického materiálu bude menej, ale stále dostatok :)
Znamienko mám aj ja na nohe, vravel mi chirurg, že to je síce neobvykle, že je znamienko na nohe, ale že vyzerá dobré- nepoškodene a zdravo. Znamienko na penise si predstaviť neviem, o to horšie jeho odstraňovanie (AAAAAAAAAU)