dobry deň,potrebovala by som radu ohladom odfarbovania vlasov..aka farba by najlepsie chytila na orandzove vlasy??chcem pekne blond mohla by to vytiahnut garnier color naturals superzosvetlujuca popolava?? kazda rada dobra pomozte mi prosím:(
orandzove vlasy!
farbila som si za kratky čas vlasy 3 krat a na moje počudovanie niesu vôbec zničene neviem ako je to možne ale som rada :) a kaderničke sa určite nezverim nemam dobre skusenosti. Včera som si na vlasy dala šampon silver a z tej strašnej oranžovej spravil celkom pekny odtien len ja chcem blond. Cez vikend to skusim prefariť a ako to nevide tak sa vzdavam a dam to naspät na tmavo..
No na prvý raz ti nechytí ani jedna, bude ťa to stáť ešte veľa námahy a peňazí. Kaderníčka ti tiež môže tiež len postupne vlasy zosvetlovať nie naraz takže si vyber či si to chceš sama alebo rukou odborníka
na oranzove ti pekne ziadna blond nechyti, to proste treba zosvetlit peroxidom a potom na to napatlat blond
plnohodnotna rada znie: prestat si svojpomocne vyrabat "orandzove" vlasy a nechat to na skusenu kadernicku, aby z nich urobila nieco, coho sa nezlaknes pri pohlade do zrkadla.
pisem tu aby som sa dozvedela nejaku plnohodnotnu radu a nie koli opravovaniu...
sorry, nie som Jezis, ospravedlnujem sa za to :-D
ježííš !!!
každý chápe, že má na mysli oranžové
to zo je "orandzove"?
To mas na mysli oranžové???