Evolúcia vs zemeguľa

Príspevok v téme: Evolúcia vs zemeguľa
0vecka

Dnes som nad tym rozmyslal... Preco sa stale najdu ludia ktory "neveria" na evoluciu ale to ze Zem je +- gula tak o tom su presvedceni?? pritom pravdepodobnost tychto dvoch dvoch teorií sa blizi k 1 ....

a ako je mozne ze s tymto potom operuju aj niektori cirkevni zamestnanci a zavadzaju ludi ze evolucia je jedno z mnohych vysvetleni pritom sa jedna v podstate o jedine podlozene spustou dvokazov na jednej strane a na druhej niekto kto povie ze nieje z opice a vela ludi sa k nemu prikloni...

nechapem ako je to v 21. storoci mozne

anjelik

Síce netuším, s čím som začala, ale opakujem, každý má SVOJU pravdu.. aj tí pastieri ovečiek, milá Ovečka.:oP
Ale súhlasím, pre ľudstvo je dôležitejšie ísť sa juknúť na Mesiac ako organizovať Dunča okolo stáda. :o) Len znovu,je to o miere chápania a poznania. Nič, čo by ťa malo prekvapovať a zlostiť, že ako to, že to ten druhý nevidí ako ty. Nevidí, a čo?

0vecka

2 anjelik nezacinaj s tym ... lebo pravdu teda nemaju ti co poslai cloveka na mesiac alebo ti co postavili lietadlo jadrovu elektraren atd .... ale ti co pasli ovce pred 4000 rokmi :-D

anjelik

Losti, náhody naozaj neexistujú, existujú iba nepochopené príčiny a následky. ;o))
Plus kopec ľudí, hádajúcich sa o to, kto má pravdu. Má ju každý, ale svoju. :o))

0vecka

2 lost ja viem ako je to s rocnymi obdobiami ale to iste by bolo ak by to bolo 25°??? nie? tych 23,5° tam nehra ziadnu rolu aspon myslim ze nie...

2 sweater* jj toto je ejdna z mnohych ale vidis ze toot je proste krestanska lobby ktora to pretlaci az do toho ze tento fakt spochybnuje tka 90% ludi a tym si pripravuju zivnu podu...

potom sa stavaju napr aj taketo veci....

www.humanisti.estranky.sk

ak si myslis ze sa to europy netyka:

www.humanisti.sk

no a preto si myslim ze len tak cusat a nechat si tychto zadubencov len tak robit co chcu povazujem za velmi nebezpecne...

sweater*

ovecka prosim ta keby ostatni ucitelia boli perfektni... asi si uz zabudol na svoje skolske casy,ci...? k nasemu vzudelavaciemu systemu je skoda sa vyjadrovat. a ja obcas tiez len krutim nad tymi blaznami co tvrdia ze su bozimi poslami a tolko ludi im odovzdane veri, ale keby toto bola jedina vec vo svete nad ktorou sa mi myslenie pozastavuje..

lost

Ak by to nebolo 23,5 (tusim ze presnejsie 23.4 a nieco ale plus minu to je jedno) tak by sme sa upiekli, alebo umrzli (napr na poloch by bola vecna zima a na rovniku vecne peklo a pasmo pre zivot by bolo extremne uzke, ba dokonca ziadne, pretoze by sa nikdy nestriedali rocne obdobia), aspon tak som to pochopil :)

a ak by sne nemali Mesiac, nielen ze by do nas popadalo viac predmetov z vesmiru, ale udajne by sa Zem istym sposobom "chvela" (ci kymacala ci co, myslim ze tym mysleli to ze by sa ten uhol 23,5 menil velmi rychlo a zivot by nikdy nemal sancu vzniknut (no mozno by sa len inak formoval, ktovie.. alebo len bakterie, pretoze cicavci a ich videnie sa taktiez vyvijalo aj pomocou mesacneho svitu atd..)), zaujimave ake je to vsetko tak tesne prepojene :)

0vecka

2 sweater* a ano myslim si ze ludia co tomu neveria a dokonca vravia ze je to blbost ani nevedia napr ze missing link nieje len jedna zalezitost ale ze ich je viac ... vela ludi ani nevie ako je to s DNA a skratka nevie o tom absolutne nic len to ze clovek sa mal vyvinut z opice co nieje pravda...

a vadi mi to aj preto lebo aj na tomto sa prizivuju rozne nabozenske spolocenstva ktore oblbuju ludi ... bez nich by to tu bolo lepsie... co si myslis co je horsie ked ti clovek zoberie 10 000 EUR alebo ze ta presvedci o tom aby si cely zivot robil nezmyselne veci ??? videl som zopar ludi co do toho padli a uplne podlahli nejakemu nabozenstvu a castokrat mi je z toho zle...

0vecka

2 lost clovek sa nevyvinul z opice!!!! :-D

po druhe jj s tym slnkom som si to aj ja hovoril ze je to teda fakt nahoda...

cim je 23,5° zvlastne ?