Bolesť po sexe

moma

Dakujem za radu,vyskusam tie caje...dufam, ze mi pomozu. Keby som si aspon v lekarni mohla kupit nejake cipky, ale tu ani svaty nerozumie tomu ich jazyku...

grétuška

tak prepáč, no. reagovala som na posledné vety.
a paprčím sa aj preto, lebo som čakala radu a nedočkala som sa ničoho...

machulka006

grétuška : tebe tu kto nadával, cica???? na začiatkuriadku bolo napísané : pre moma !!!!!!!! a nie pre teba, tak čítaj láskavo a sa nepaprč....tebe tu nikto nehuboval... !!!!!

zlatica

Moma, nezavídim Ti lebo bola som v Turecku a videla som tu špinu. Ale naozaj to môže spôsobovať zápal vaječníkov, skús napriklad piť urologický čaj alebo repík či to nepomôže.

moma

Hm,neviem preco hned utocite.Keby som bola na Slovensku, tak uz by som tam bola aj dva krat.Momentalne som vsak dlhodobo v Turecku, takze by si si aj ty dvakrat rozmyslela, ci tam pojdes alebo nie. Staci, ak som videla tu spinu u vseobecneho lekara... Nepotrebujem aby mi tam gynekolog strkal spinave nastroje... Ak nevies okolnosti, tak prosim ta hned nenadavaj...

grétuška

TO machulka006:
útočíš, keď sa človek pekne pýta? ja som nenapísala, že sa bojím ísť na gyndu, tak píš aspoň v jednotnom čísle, vďaka...

machulka006

moma: veta "bojím sa ísť na gyndu" je tá najchorejšia veta akú som kedy počula... žena ktorá toto povie, je totálna chudera....bez urážky...radšej skapete ako by ste mali ísť k lekárovi??? šak sa spamätajte...

grétuška

ja mám tiež taký problém, po sexe mám taký pocit, akoby som bola tam dole napuchnutá aj tak to vyzerá. je to nepríjemné, na dotyk bolestivé :( vadí nám to dosť, aj keď sa ma dotýka prstami, aj vtedy je to. poraďte mi niekto prosím, ak ste to už prežili.