Ahojte. Mam taky problem.. po sexe s partnerom ma boli a stipe vsetko tam dole... Obcas aj ked do mna vnika. Skusili sme aj lubrigacny gel a nepomohlo. Kvoli tomu sa nemozeme milovat ani viac krat po sebe... Co mam robit?
Bolesť po sexe
tak prepáč, no. reagovala som na posledné vety.
a paprčím sa aj preto, lebo som čakala radu a nedočkala som sa ničoho...
grétuška : tebe tu kto nadával, cica???? na začiatkuriadku bolo napísané : pre moma !!!!!!!! a nie pre teba, tak čítaj láskavo a sa nepaprč....tebe tu nikto nehuboval... !!!!!
Hm,neviem preco hned utocite.Keby som bola na Slovensku, tak uz by som tam bola aj dva krat.Momentalne som vsak dlhodobo v Turecku, takze by si si aj ty dvakrat rozmyslela, ci tam pojdes alebo nie. Staci, ak som videla tu spinu u vseobecneho lekara... Nepotrebujem aby mi tam gynekolog strkal spinave nastroje... Ak nevies okolnosti, tak prosim ta hned nenadavaj...
TO machulka006:
útočíš, keď sa človek pekne pýta? ja som nenapísala, že sa bojím ísť na gyndu, tak píš aspoň v jednotnom čísle, vďaka...
moma: veta "bojím sa ísť na gyndu" je tá najchorejšia veta akú som kedy počula... žena ktorá toto povie, je totálna chudera....bez urážky...radšej skapete ako by ste mali ísť k lekárovi??? šak sa spamätajte...
ja mám tiež taký problém, po sexe mám taký pocit, akoby som bola tam dole napuchnutá aj tak to vyzerá. je to nepríjemné, na dotyk bolestivé :( vadí nám to dosť, aj keď sa ma dotýka prstami, aj vtedy je to. poraďte mi niekto prosím, ak ste to už prežili.