Čudná epilepsia

Príspevok v téme: Čudná epilepsia
leona

Ahojte, čítam tie vaše články, ale nikto nepíše o takom druhu epi ako mám ja, bola mi zistená asi tak v 12 rokoch, hoci som nikdy nemala záchvat. Moje záchvaty vyzerajú asi tak, že sa v noci prebudím a rozprávam zo sna. Liečim sa na ňu už 12 rokov a pýtam sa dokedy ešte. Nikdy som nemala záchvat - taký typický epi, nikdy som nebola hospitalizovaná. Vždy to len ukáže vyšetrenie EEG. S doktorkou som spokojná, ale som zvedavá dokedy to ešte potrvá... Hoci sa za to nehanbím, ale keď niekomu poviem slovo epilepsia, automaticky si predstaví niečo iné a ja to musím zakaždým vysvetľovať.

RNG

Kedze zachvaty epilepsie su z extra horuckovitej nervovej cinnosti, ukludnujuce na nu maju vplyv, ako napr vitamin B-3 vo velkych davkach(inositol hexaniacinate, 2 x 500 mg), Picamilon(zlucenina B-3 a GABA, davka 2 x 300 mg)) a ukludnujuca aminokyselina zo zeleneho caju L-theanine/Sun theanine(davka 2 x 200 mg plus).
Na vyhojenie a regeneraciu mozgu priaznivo posobi doplnok lecitinu a najma mastnej kyseliny z radu omega 3, DHA, ciastocne aj EPA, zdroj ktorych su riasy, rybacie oleje,silnejsi je krill olej a najnovsie silny zdroj DHA pod menom Calamarine, olej z chobotnic.