Zdravím, pokúsim sa stručne opísať moju situáciu. Mám 15 rokov, mama je psychicky chorá (skladúvava odpadky vo vreciach, pet fľaše, nevarí, neupratuje, neinteresuje sa...)
Mám aj mladšiu sestru. Tá bohužiaľ zdedila rovnaký syndróm. Na všetko som sama.
Pred tým nás kvoli mame vyhodili z 8 bytov.
Lenže neposlúcha ma. Je ako malé decko. Celé noci nespím aby som upratovala, nemám čas na učenie a kamarátov a stále sa rozčuľujem. Dá mi poháre do špajze a nie tam kde má, trhá mi z rúk odpad, nepočúvne ma keď jej poviem aby si šla ľahnúť, ja všeto zariadim. Ide ma z nej roztrhnúť. Bola u nás stará mama tá však po 2 dňoch psychicky nevydržala (k odchodu ma začala škrtiť aby si vybila zlosť)a ušla. Na všetko som ostala sama. Nechcem ju mlátiť, nechcem po nej kričať predsa je len po operácií (vyberali jej ten tumor z hlavy, ktorý zapríčinil všetky tieto jej nedostatky).
Beriem dvoje antidepresíva ale ani vyššia dávka nepomáha. Som pod obrovským stresom. Včera ma takmer schytil infarkt a takmer som odpadla. Musím si dávať medzi upratovaním prestávky inak je mi skutočne príšerne. Bolesti hlavy, pravidelné závraty, divné zvuky v ušiach, pocity oslabenia....ach...
Akurát má prísť o 17:00 majiteľ aby sa pozrel na stav bytu.
Prosím poznáte dobré recepty na ukľudnenie? Budem vďačná. Ďakujem.