Moja znama pre svoju mamu kupila vo firme www.provitamin.sk serapeptazu, lebo mala problemy s tlakom aj ine problemy a tvrdi mi, ze evidentne sa jej po vybrati asi troch davok polepsilo a ozila. Pozezala som si tento web a chcela by som sa spytat ludi, ze ci nemaju s tym nejaku skusenost a podobne.
Zuzana
Zazracny emzym
Majka, to vobec nie je vela. Ja som bral aj 4 x 4 kapsule nattokinazy plus 3 x 2 kapsule(120 000 IU kazda) serrapatazy, kde som mal len podozrenie na trombozu v nohe.
Aj viac sa nachadza napr vc doplnku The clot zapper a este nikto z neho nemal krvacanie alebo iny problem, lebo to by ho okamzite stiahli z trhu. Pozri na
detoxinternational.com
rng,co sa stane ked sa berie vysoka davka srrapep. a natokinazy asi tyzden,trikrat tri tablety z kazdej...stalo sa to omylom,moze to mat nejake dosledky,alebo sa len vyluci nadbytok?dakujem
RNG DAKUJEM ZA ODPOVED,POZRIEM AJ NA TIE PREPARATY,NO UZ SOM VCERA OBJEDNALA SERRAP.ZNACKY NAREX,AJ NATTO NKCP,INE NEMALI A PANI MAGISTRA MI ODPORUCILA UZIVAT OBOJE NARAZ,KED ZE JE TO AKUTNE,TAK HADAM TO POMOZE.ZAJTRA CAKAM ZASIELKU...TEN OPUCH JE DNES HORSI,VIAC BOLI,MAM HROZNY STRACH.DAKUJEM,PEKNY VECER
Ked adresujes mna, tak spravny titul je dipl. inzinier.
Doplnky su len moje "hobby"/konicek, ale uz vyse 20 rokov, takze sa v nich pomerne dost vyznam.
Iherb.com ma kvalitnu serrapeptazu pod znackou firmy Doctor's Best, High potency serrapeptase, davka 3 x 120 000 IU, co zaroven riesi rozbijanie trombov, co sa ti vytvaraju v krcovych zilach
Ciste protizapalove su aj curcuminoidy s bioperinom, davka 3 x 1500 mg, alebo boswelin, davka 2 x 1 gram
dobry den pan doktor,dlho citam vase prispevky,su podane tak polopatisticky,a nad vecou,clovek nema fobiu z bieleho plasta :) vase rady mi vo vselicom vela pomohli..teraz mam aj ja otazku ci serrazim je nahrada serapaptozy,ine som nenasla,mam hladat po tymto nazvom dalej?...opuchol mi clenok,mam este neliecene krcove zily,ale teraz je to prvy krat velmi bolestive,bojim sa aj dostupat,viem ze sa mi to nahromadilo po namehe,dlhom stati v poslednej dobe.dakujem,pekny den
Najdes. Samozrejme patricne predrazene...
Inac davky serrapeptazy pri roznych problemoch(rozne reumaticke bolesti, najma) su 2 x 120 000 jednotiek a viac, preto zacali vyrabat uz davnejsie entericke kapsule s takymto obsahom.
Ocaskavam, ze ked sa objavia ini vyrobci serrapeptazy, dufam, ze ceny pojdu dole, podobne ako to bolo u nattokinazy, kde dost dlho vyroba bola len z jedneho zdroja v Japonsku(vytvara sa kvasenim soje mikrobom natto, tj Bacilus subtilis natto.
mne osobne Serrapeptase pomohla a pomaha. hrozila mi operacia a vdaka tomuto produktu som nemusel byt operovany. samozrejme, radikalne som zmenil aj stravovacie navyky...no serrrapeptase bebiem stale. je to sice financne narocne, ale oplati sa to urobit pre ten kusok zdravia.
karol
Nattokinaza ma prqakticky len fibrinolyticke ucinky.
Davka 5 x 120 000 IU serrapeptazy je vyslovene masivna, to je tak , co sa tyka riedenia krvi, ako keby si brala 3 x 6000 FU nattokinazy, co si iste nebrala.
Serrapeptaza ma ale sirsie odmorovacie ucinky v tele, nez nattokinaza, ktora je specifickejsie ucinna najma na lepkave bielkoviny na krvnych platnickach.
ja osobne som brala natokinazu asi pol roka a nepocitila som ucinky, ani tlak sa mi neznizil. Potom mi doporucili ako vyzivovy doplnok serapeptazu a brala som celkovo 5x 120000iu, tri rano na lacno a 2 vecer. ja osobne mozem napisat, ze ucinky serapeptazy boli znatelne a beriem ju stale uz len 2 tabletky a citim sa neporovnatelne lepsie.
katka