Zdravim mam problem cca 3 dni ma pichá v ľavom boku troška nižšie dosť to picha a zle sa mi spi napr ked stiahnem zadok pichne ma to hmm čo to može byť ale zase ked si to stlačim od zadu chrbta boli ma to menej hmm...nevite poradit
Bolesť v ľavom boku
10 den čo mi skončil menzes, nikdy sa mi to ešte nestalo.. ale dost ma boli hlava, skor mam take tlaky v hlave
pre JAJAJ: 10ty deň čo skončil menzes alebo 10ty deň cyklu? ako prvé ma napadlo, že v 12-14 deň cyklu sú niektoré ženy, čo počas ovulácie majú mierne bolesti a krvavý hlien...aj ja to mávam...napr. 2.12. mi začal menzes a 14.12. sa mi to objavílo....stačí zadať do googla...ale môže to byť aj niečo iné...asi by som šla k lekárovi....
moze to byt pankreas aj lava oblicka neviem presne kde to mate..alebo slezina...hodne pite a chodte k lekarovi, nic tym nepokazite
dufam, že mi niekto poradi...:( dnes je 10 dni čo mi skončil menzes, ale ked som bola na WC všimla som si trocha krvi, boli ma hlava a boli ma trocha v pravom boku, ale neje to obyčajna bolesť, skôr take štipanie a tlak...