pekny vecer, potrebovala by som radu.. kamaratke chceme kupit psika, no nevieme rasu.. byva v byte.. cize mal by byt maleho vzrastu, stekat pomenej ako ine psy, priatelsky, hravy... Neviete aka rasA? dakujem
Pes
To snáď nemyslíte vážne?! Pes ani žiadne zviera nie je darček. Je to zodpovednosť na mnoho rokov, potrebuje plno starostlivosti a času, výchovu, výcvik, náklady na veterinára. Myslíš, že by sa kamarátka skutočne potešila? Mňa by asi porazilo ak by mi niekto doniesol psa, pritom ľudia vedia že psy mám rada, ale donesiem si psa akého sama chcem, nie že mi niekto donesie nejakého chorého psa od množiteľa. Možno agresívneho, možno absolútne bojazlivého. Určite jej nekupujte psa a ak tak len plyšového, toho môžeš nechať v kúte padať prachom. A psík bude priateľský a hravý vtedy ak si ho takého vychováš, nie je to robot s vlastnosťami aké mu nastavíš.
kamaratka vie, ze jej chcete zadovazit psa?!! Male psy byvaju zvacsa viac ustekane ako tie vacsie, co by v byte prekazalo susedom. Ale pes je pes, a treba to brat do uvahy pri kazdom jednom. Mozno taky francuzky buldocek, basenji alebo jazvecik. Najistejsie je ist do utulku a tam jedneho vybrat a sledovat jeho povahu nejaky cas. Vtedy viete co ste si zaobstrali.