pekny vecer, potrebovala by som radu.. kamaratke chceme kupit psika, no nevieme rasu.. byva v byte.. cize mal by byt maleho vzrastu, stekat pomenej ako ine psy, priatelsky, hravy... Neviete aka rasA? dakujem
Pes
podla mna sa daruje tak max krava nejakemu polnohospodarovi :-D ale fakt darovat psa do bytu je trosku aj drze...
deria cisty suhlas
dufam, ze si ludia uz raz konecne uvedomia, ze zviera nie je hracka ale ziva bytost, ktora vyzaduje cas, peniaze, suhlas celej rodiny a ze je to zodpovednost na roky. zviera sa proste nedaruje!
Ja som ako malý dostal od rodičov škrečka (chcel som psa). Nie je nič horšie, keď dostanete do daru zviera, ja som ho dal bratovi, ale komu by dala ona toho psa?
Plne suhlasim s bananovyjoe a ostatnymi!!!
A psa by si mal skutocne vyberat majitel, resp.rodina a nie priatela...a v ziadnom pripade by som zvieratko neodporucala ako dar, ani len keby sa jednalo o akvarijnu rybicku, nieto este psika.
Ak ti možem poradiť tak spýtaj sa jej aká malá rasa psa sa jej páči, proste budete vonku a uvidíte psa a začneš o psovi tému že aká rasa sa jej páči...podľa toho uvidíš :)
Pes nie je darček. Ak chce psa, nech si ho vyberie sama. Kvôli nej aj psovi.
odvazny "darcek"...
no maly kludny psik hravy... shih tzu :)
a naviac je to velmi inteligentny psik...
ale dufam ze tento "darcek" sa rychlo neomrzi a nevyhodi...:-/ lebo prave tieto psiky darovane takto koncia...