Neviete nahodou niekto, kedy by mala byt zverejnena bodova hranica ??? alebo nieco ine??? thanks
SZU prijimacky
Linda ty si riadny optimista :D tu sa baví o všeobecnom lekárstve a vyučená kaderníčka len tak ľahko doktorkou nebude...
Prijímačky sa robia z biológie a chémie samozrejme gymnaziálnych takže ak by si bola nejaká nadpriemerne inteligentná tak by si sa možno za pomoci doučovaní (dlhých a drahých) naučila čosi, ale úprimne si myslím že šancu máš nulovú.
A máš vôbec maturitu? Ak hej tak sa môžeš skúsiť prihlásiť na ošetrovateľstvo alebo verejné zdravotníctvo, ale samozrejme ani tam ti tvoja škola stačiť nebude.
Len si neviem predstaviť v zdravotníctve niekoho, kto si nevie zistiť také základné veci. Štúdium týchto odborov nie je o tom, že náhodou to idem skúsiť ani o tom nič neviem. Tak to nefunguje cica ;)
Prosim vas z čoho sa robia prijimačky? Ja by som chcela isť na buduci rok skusiť. O zdravotnej škole neviem nič, som vyučena kadernička, myslite že mam šancu aj ja?
Lejlulila- kolko si mala bodov? minuly rok zobrali 50 ludi, 33 prvakov (mozno 35 a 2 nenastupili) a zvysok starsich ludi, co uz medicinu studovali a tych dali do vyssich rocnikov. mozno si tym zaplnili uplne kapacitu aj vo vyssich rocnikov a tento rok to uz spravit nebudu moct. ale odkial vies, ze nevezmu viac? co bolo ale minuly rok zaujimave, tak takmer vsetci prvaci co sa dostali na szu, tak tam mali zaujem nastupit. szu uz pre nich nebola posledna moznost. ty si si dala prihlasku aj na ine skoly?
priebezne vysledky su na stranke..bodova hranica minuly rok bola zverejnena v posledny den skusok.a do ročníka maximálne zoberú 35 ľudí.viem keďže som jedna z nich.
neviem preco som si myslela, ze su prijimacky aj v piatok, nejak som si datumy pomylila. tak hod hodila do excelu tie cisla a keby brali 35 ludi, tak 35.clovek ma 591 bodov. aka bude oficialna hranica tazko povedat, minuly rok zobrali 50 ludi. 50. clovek ma tento rok 573 bodov
v piatok, pripadne v pondelok, ked uz budu ukoncene prijimacky. ale maju zobrat 30-35 ludi a mozno vezmu o trochu viac
tazko bude zverejnena este pred samotnymi prijimackami.
na vacsine skol sa stanovuje az podla poctu uchadzacov a ich vysledkov.