Odborníci na liečbu epilepsie

Príspevok v téme: Odborníci na liečbu epilepsie
lagu

Dobrý deň,
poznáte prosím niekto naozaj dobrých lekárov odborníkov, ktorí sa venujú špeciálne tomuto ochoreniu? Prípadne dobrých neurológov, s ktorými máte osobné skúsenosti? Môžu byť aj zahraniční, sme ochotní vycestovať. Jedná sa o špeciálny prípad - dievčatko po cievnej mozgovej príhode(ľavostranná hemiparéza), ktoré následne dostalo epilepsiu (grand mal), a jej ďalšie diagnózy nedovoľujú podávanie väčšiny bežných liečiv. Prosím, ak tu má niekto kontakty trebárs aj na ľudí, ktorí sa venujú výskumu tohto ochorenia a vedeli by len trošku pomôcť alebo poradiť, bola by som za to veľmi vďačná. Pokiaľ by niekto vedel poradiť aj ohľadom nejakej alternatívnej liečby, som otvorená všetkému. Vopred ďakujem.

Culak Valerian

Som epileptyk od 18 rokoch bez zachvatov,ale mavam za mesiac 3 krat auru.Uzivam Debayn polovicku 1x dene.Epilepsa mi zasiahla sexlulitu
a som sa do 50 rokoch zivota osetrujucemu lekarovi epileptickej poradni nezdoveryl problemom.Hladam prvu pomoc prave u Vas,kde ma usmernite a precitate moj zdravotny problem.Kontakt,Valerian.Culak@Gmail.com
Za ochotu dakujem.

Berwnic

Ahoj,moj priatel mal velky nador na mozgu,aj ked mu vsetko odstranili,casom prisla epilepsia. Ale uz skoro rok (klop,klop) nemal zachvat vdaka pani doktorke Perichtovej z Dubnice nad Vahom. Je to specialistka na epi a vazena neurologicka. Ma uzasny pristup.

RNG

Tzv odbornici, cize bezni diplomovani lekari az na malicke vynimky poznaju len chemicke patentovane lieky.Teda to co ich naucili v skole.
To ale nie su vsetky ucinne prostriedky proti epilepsii, su aj rozne ucinne prirodne potravinove doplnky, ktore vsak pozna dobre len malicky zlomok lekarov a aj s tych kvoli prenasledovaniu sa to odvazi praktizovat v USA len asi 1.5% lekarov, hoci v USA az 90 % lekarov samo berie potravinove doplnky , ale svojim pacientom davaju chemicke lieky. Teda vacsina to uz dobre vie, ale sa neodvazi bojovat proti systemu.
A tak nejedna sa o ziadne "babske recepty", ale oskusane doplnky/alternativy od roznych reputabilnych lekarov a ich klektivov-vyskumnikov, ktori maju s nimi velmi velky uspech, a ziadne skodlive postranne ucinky.
Takze rozhodnutie je na vas, ci si vyberiete skodlive lieky alebo neskodne potravinove doplnky, ktore su v skutku casto ucinnejsie ako tie lieky.
Ja som svoje rozhodnutie v tomto spravil uz pred vyse 17 rokmi a do mna dnes nikto nepichme ziadnu injekciu, ani som odvtedy nezobral ziadny liek a rozne problemy so zdravim adresujem, velmi uspesne, len potravinovymi doplnkami

jurdu

Epilepsia po určitom poškodení mozgu býva dosť častou.Dnes existujú dobré lieky,len oni mávajú dosť silné vedľajšie účinky,lenže na epilepsiu žiadne babské recepty nestačia.Takže aj najlepší odborník bude indikovať lieky.Správny liek dokáže epi záchvaty úplne zastaviť,len treba sledovať vedlajšie účinky napr.krvný obraz atď.Aj u nás máme dobrých odborníkov

RNG

Vierka, asi sa budes zbytocne pytat, ja tu radim potravinove doplnky , nie lieky, a to je iny odbor, ako tvoja lekarka studovala. Len velmi malicko lekarov sa s tymto zaobera, v USA je to len 1.5%, na Slovensku asi dokopy nikto, preto sem aj pisem, aby boli krajania informovani o tom, kedze je to v tlaci a televizii potlacane a na medickych fakultach tak isto.

RNG

Inac na hojenie mozgu pomaha brat rybacie/krill/calamarine oleje, kvoli EPA a najma DHA, ktore su potrebne na regeneraciu myelinu a mozgu vseobecne.Ucinna davka DHA je gram denne.

vierka57

pan alebo pani RNG vy ste nejaky odbornik??? myslim to v dobrom, velmi pekne vam dakujem za rady...s tymi vedlajsimi ucinkami mate pravdu....je ich fakt dost a hlavne zmena v spravani...pri najblizsej navsteve neurologicky sa spytam na tieto nahradne varianty liekov

RNG

Depakine(valproicka kyselina) ucinkuje na GABA receptory. Ale ma dost bocnych skodlivych ucinkov, takze odporucujem brat skor neskodne doplnky potravin ako Picamilon(2 x 300 mg), co je zlucenina GABA a vitaminu B-3 alebo velke davky vitaminu B-3(2 x 500 mg, najlepsie inositol hexaniacinate), lebo telo obvykle v crevach vytvara dostatok GABA, ale kvoli mozgovej krvnej bariere sa GABA nevie do mozgu dostat.
Na GABA receptory v mozgu priaznive ucinkuje aj vytazok zo zeleneho caju, aminokyselina L-theanine, davka 2 x 400 mg