Prvy sex a pocity

Príspevok v téme: Prvy sex a pocity
legislativka

Caute.Viem,ze sa to tu uz asi stokrat pytali,ale ake je to mat prvy sex?
Ake je to ,ked sa snazi chlap do vas dostat a ked je uz vnutri? Dozvie sa,ze som to este nerobila,ked to zatajim?
Ako to preziva muz,ked je s pannou?Aj nad tym v " tej" chvili rozmyslate? Nebolo vam to baby vtedy trapne alebo cudne?
Ja sa trochu obavam,tak ci by ste mi poradili.

MMarta

Treba použiť polohu,keď on sedí so stoporeným penisom a ty si dosadaš otočená chrptom k nemu,môžeš i tvárou,pár krát jemne nech skuša priložiť aby bol kusok dnu a potom dosadni..trošku to zabolí,no ustupi ta bolesť pri bozkávaní a sexe v ktorom pokračuj!

legislativka

mam uz cez 18,ale skusenosti nie.Ani to este nechcem skusat,len by som si chcela lepsie predstavit ake to je a s fazulov sa to urcite porovnavat neda.Kamosi vela o tom hovoria a asi to dost prehanaju.
Tak by som chcela vediet o nejakych pocitoch alebo napati a tak.Mohol by mi pi tom nejako ublizit?

arman

legislativka, ja ti poradim, ale az ty mi najprv opises, ake je to dat si fazulovy privarok s volskym okom.
Este nikdy som to nejedol.
Je to dobre? Nepopalim sa pri tom? Ako mi to bude chutit, opises mi to? Co supky z fazul, ako sa pri tom budem citit, ked ich budem mat v puse, ako to budem prezivat? Budu tie fazule praskat rychlo a naraz, alebo postupne? Zistia ostatni, ktori jedia so mnou, ze si to davam prvy krat? A aky pocit z toho bude mat moja priatelka?

Dadula56

Legislativka, ocividne mas asi tak 15 rokov, ak nie menej. Si decko, sex nemaj, budes to velmi lutovat neskor. Pockaj si a zisti si viac informacii. Ak nie si schopna pochopit v com je to ine, tak nema zmysel vobec nad tym uvazovat. Chces sa javit skusena, sexuchtiva?Je ti to panenstvo skutocne na pritaz az tak,ze musis klamat?Davat prvemu, ku ktoremu nemas ani tolko dovery, aby si s nim zdielala to, ze je to pre teba vynimocne?A pytam sa: co spravis, ak ta to bude tak velmi boliet, ze nebudes schopna toho styku?Pretoze to sa velmi casto stava, ak je to po prvykrat. Prave vtedy tam zena potrebuje niekoho, kto chape, ako sa citi, co sa deje a ako sa zachovat. Nie chlapa, nevedomeho si situacie, ktory si ide zavrazat zbijackou,ako si to nazvala. Ak ti to spravi, ver mi, ze sex velmi dlho mat nebudes z tej utrpenej traumy.A potom, ze netreba sexualnu vychovu na skole...ach boze.

legislativka

Preco by mal byt muz pri prvom raze opatrnejsi?Je nejaky rozdiel,ked sa to robi 1. alebo 20. krat?
Pocula som ,ze ket to nebude vediet,ze som este panna ,tak to do mna vrazi ako zbijacku.Co to znamena?

Kathy21

No moj prvy sex bol strasne trapny :D bolelo to trocha ale zaroven mi to bolo smiesne a trapne ale to som bola decko este, sak si to zazijes a uvidis...

Dadula56

Myslim, ze je to prilis osobne a prilis subjektivne na to, aby sa tu dalo radit. Kazdy to preziva inak. Ja ti dam len jednu radu:ak dotycnemu nechces povedat, ze si panna, tak ten dotycny nestoji za to, aby si s nim mala sex. Chces sa tvarit skusene?Alebo preco?Myslim, ze je to dost dolezity zazitok na to, aby si si ho takto komplikovala. Takisto, ak uvazujes nad tym, ze je to trapne a cudne, tak to tiez nasvedcuje tomu, ze na to nie si pripravena.

Najčítanejšie články