stahovt sa do BA?

Príspevok v téme: stahovt sa do BA?
katka152321

Caute,
Tak pekne od zaciatku....Byvam v Ke,mam 15r.,9rocnik...Mama uz asi 2roky planuje ist byvat do BA.Rodicia su rozvedeny,byvala som u mami ale asi pol roka som u oca.Doteraz som nechcela ist s mamou a bola som presvedsena ostat s ocom v ke,lebo tu mam kamosov, znamych, poznam to tu a atd.Ale ked si tak davam plusy a minusy,fakt neviem ci mam ist do tej blavy alebo nie.Mama vravi ze si tam najdem novych kamosov (co je asi pravda) a ze je tam lepsi zivot tak.A oco zas ze je to fetacke mesto,mozu ma tam znasilnit,znicit....Mam z toho hlavu na prasknutie a fakt sa neviem rozhodnut.Bol niekto v podobnej sitacii a vie mi poradit? :)diks

beskyd

tu v BA ked neznasas samotu, budes odkazana na to fungovat s preafektovanymi umelymi sliepkami ktore ta pretvoria na svoj gycovy obraz:)

katka152321

Boze trz uz fakt neviem co mam robit....najhorsie na tom je ze sa mam rozhodnut sama....mne osobne v ke nic nechyba,samozrejme nic nie je dokonale...kamosky mi hovoria ze tam nemam ist...a ja strasne neznasa samotu,a toho sa tam bojim....tu mam stale niekoho

beskyd

ja som bol v podobnej situacii akurat naopak, v 14tich som z blavy ako rodeny blavak isiel studovat do MT, tam som zil 5 rokov a v 19tich som sa vratil zase domov do BA kvoli vyske hoci da sa povedat ze so strasnou nechutou ale som si hovoril ze sak z tych skol kde ma vtedy vzali je ta bratislavska ta akoze najlepsia tak to nejak v BA vydrzim. ale v porovnani s MT alebo vobec s inymi nasimi mensimi mestami (okrem miest s prevahou ciganov) mi blava pride ako dost nedosotjne prostredie pre zivot. smola je akurat v obrovskom nepomere medzi pracovnymi moznostami v BA a vo zvysku krjainy ale kvalita zivota je nepomerne lepsia mimo BA kedze BA je akurat jedna trocha vacsia spinava smradlava a prepchata konzumna diera plna nevrlych a falosnych ludi z ktorych clovek zvyknuty na ine prostredie zrejme rychlo vyciti dost hardcore malomestiactvo a nadrapenost aku inde na svk nevidel. ...hoci nepochybujem ze vacsina skor ci neskor splynie s davom ale zakladatelke nezavidim situaciu ze bude ako formujuca sa osobnost odkazana na to aby si v tejto "smotanke" hladala ludi ktori ju zakonite budu ovplyvnovat a ktorym sa zakonite bude musiet prisposobit, hladat kontakty a byt aspon taky hochstapler ako vsetci ostatni.

Matyo

Ty musíš vedieť, s ktorým rodičom ti je lepšie, ktorého máš radšej. BA aj KE sú aj tak dve diery, takže to máš fuk...

ka3na

ahoj ja som tiez z vychodu a studujem v BA....a nemylsim, ze su tu sami fetaci :D BA ma vela vyhod ako uz povedali ostatni-mnozstvo moznosti ci uz pracovnich alebo roznych aktivit povedala by som, ze stale sa tu nieco deje :) mne trosku vadi, kedze nie som zvyknuta asi ten zhon ludi okolo a doprava.....Inak cestovanie z BA na vychod a s5 je celkom otrava :-/ preto nechodim ani casto domov

wreck

katka152321, fetacke mesto nie sme, iba ak by si uznala slovnaft, lebo ten fakt do vzduchu vypusta riadny fet. ale zato mame fetacke sidliska! ked sem prides, ozvi sa, prevediem ta tym najznamejsim. a mozes si ho aj nafotit. ;)

kukucko

Ja som zil v Blave aj v Kosicoch, rozhodne su na tom obe mesta skoro rovnake, ako su skazene - hlavne tie sidliska.
Ja by som na Tvojom mieste z Kosic neodchadzal. Do Blavy by som siel neskor iba ak by sa mi tam naskytla nejaka super robota, inak to nema zmysel.

Carie

Mnohi mimoblavaci maju o nas blavakoch velmi skreslene predstavy. Ja mam aj bratislavsky dialekt, ale ked rozpravam s niekym cudzim a hlavne s niekym, komu vykam, tak automaticky rozpravam spisovne, preto si to, ze som z blavy ani nevsimnu. A ked sa na to spytaju, tak sa mi uz neraz stalo, ze som pocula: "heeeeej? ty si z blavy? a pritom vobec nie si namyslena!" ja fakt neviem, odkial na to chodia, ze sme tu namysleni. ja mam celu rodinu v ba, mam tu priatelov a znamych a nikto z nich nie je namysleny. ale to zisti len ten, kto tu zije.

Najčítanejšie články